Kerteminde: Et hold "standuppere" låner i uge 2 Kerteminde Amatørteaters sal i nogle dage, da de er ved at forberede en ny, improviseret comedy-forestilling, som de skal turnere med.

De forestiller sig, at det hele bygges op med tre små stykker af 15 til 20 minutters varighed og med dialog med publikum mellem stykkerne.

Holdet består af Kasper Nielsen, Jacob Ingversen, Brian Lykke og Thomas Warberg.

Holdet slutter deres øvegange lørdag den 13. januar, og her vil de gerne vise det resultat, som de er nået frem til på det tidspunkt.

De giver en forestilling i Teaterhuset i Nørregade klokken 17. Billetprisen er 50 kroner, og billetterne kan kun købes ved indgangen. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.