Kerteminde: Sportsmaster skifter stil

Butikschef Anders Conradsen har nu fået en større disk i Sportsmaster i Kerteminde. Så er personalet ikke så klemt, når de skal ekspedere kunder. Foto: Mette Louise Fasdal

Kerteminde: Sportsmaster skifter stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Væk er det gamle gulvtæppe og den dystre belysning. Sportsmaster i Kerteminde har fornyet butikkens udseende.

Kerteminde: I damebladene findes der ofte de såkaldte makeovers, hvor en stylist tilfører nyt liv til en kvindes stil. På en måde er det næsten det samme, der sker for Sportmaster i Kerteminde for tiden, for her har butikschef, Anders Conradsen, nu besluttet, at butikken skal peppes lidt op.

Det gamle tæppe, som i en lang årræke lå i butikken, er hevet af, og nu er der lagt et trægulv i butikken.

- Ja, man må sige, at det var et brugt tæppe - brugt i ordets egentlige forstand. Det trængte i den grad til at blive skiftet ud eller bare blive kasseret, konstaterer butikschefen med et skævt smil.

Butikken har også fået en ny og større disk. 

- Vi trængte virkelig til en større disk, for vi stod så klemt bag den, vi havde. Der var nærmest ikke plads til os, siger Anders Conradsen og fortæller, at der er tre ansatte i butikken og to løstansatte.

Disken har også fået en anden placering i butikken, og den kan stå badet i et bedre lys, for butikschefen har også besluttet, at lyset skulle forbedres.

- Vi stod jo nærmest i mørke herinde.

Selv om det er december, og den måned som udgangspunkt blinker "travlhed" i imaginært bøjet neon, så blev det alligevel her, at forbedringerne kom. 

- Det var nu, at det passede. Vi har flyttet rundt på butikken sådan i små bidder, og så har jeg brugt aften eller morgen på at rydde op her, så det var klar til kunderne, forklarer butikschefen og tilføjer, at der ikke er nogen af kunderne, der har øffet negativt over det.

- De har tværtimod rost butikken, understreger han.

Kerteminde: Sportsmaster skifter stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce