Kerteminde: Restaurant Marinaen får ny ejer

Jens Bo Thorsted med sin hustru, Frederikke Thorsted ved Restaurant Marinaen. 1. januar overtager Jens Bo Thorsted restauranten, som han skal drive med Frederikke. Foto: Jeppe Maagaard Holm

Kerteminde: Restaurant Marinaen får ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra første januar skifter Restaurant Marinaen ejer. Frank Madsen stopper efter 25 år, mens tidligere ejer af Restaurant Thorsted, Jens Bo Thorsted, overtager.

Kerteminde: Efter 25 år som ejer af Restaurant Marinaen takker Pia og Frank Madsen nu af. Første januar overtager tidligere ejer af Restaurant Thorsted, Jens Bo Thorsted, roret i restauranten.

Personalet forbliver dog det samme, og retningen bliver ikke ændret voldsomt, forsikrer Jens Bo Thorsted:

- Vi har stor respekt for det, der foregår hernede, så det har vi lyst til at bibeholde og videreføre. Men vores hjerter brænder også for den fiskerestaurant, vi har drevet før. Så vi tager vores fiskebuffet med, som i fremtiden bliver en kombination af både en fiske - og kødbuffet, siger han.

I fire år - ind til efteråret 2016 - drev Jens Bo Thorsted Restaurant Thorsted i Kerteminde, hvor Café Nova ligger i dag. Da han lukkede, forsvandt muligheden for fiskebuffet også fra Kerteminde, fortæller han. Derfor ser han nu frem til at komme i gang igen:

- For en by som Kerteminde var det synd, at der ikke var nogen, der videreførte vores koncept med fiskebuffet. Da vi lukkede, blev det ikke fulgt op af byens øvrige restauratører, men nu åbner der sig så en mulighed for, at vi kan komme igang igen, siger han.

Det er dog vigtigt for Jens Bo Thorsted at slå fast, at der ikke kun bliver serveret fisk i fremtiden. Det bliver blot tilføjet til de ting, man ind til nu har kunnet få på Restaurant Marinaen, fortæller han.

Både vemodigt og glædeligt

I 1979 byggede Frank Madsens forældre restauranten. Siden da har den været drevet af familien, og for godt 25 år siden overtog Frank Madsen driften med sin hustru, Pia Madsen.

- Det er glædeligt, at der kommer en, der vil videreføre det, vi har gjort, men samtidig er det da også vemodigt, for jeg har været her i rigtig mange år, og jeg synes rigtig godt om folk. Men jeg ville også prøve noget andet. Jeg er kørt lidt træt i det, og Jens Bo ville rigtig gerne overtage og fortsætte vores koncept, siger han.

Hvad Frank Madsen præcis skal lave, når det er slut i Restaurant Marinaen, ved han ikke helt endnu. Først skal han dog holde lidt ferie og bruge tid med sin familie:

- Jeg har haft mange, mange timer i mange, mange år, siger han.

Jens Bo Thorsted skal i det daglige drive restauranten, men hustruen, Frederikke Thorsted, er med i ejerskabet. Derfor holder de den 5. januar fællesreception i restauranten med Pia og Frank Madsen, hvor dem, der føler for det, har mulighed for at sige farvel og goddag. Det foregår mellem klokken 13 og 16.

Kerteminde: Restaurant Marinaen får ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce