Kerteminde: Og prisen går til...

Ved den årlige Nytårskur, der arrangeres af kommunen og erhvervsforeningen i fælleskab, har erhvervsfolk og politikere lejlighed til at møde hinanden i uformelle rammer. Arkivfoto: Robert Wengler

Kerteminde: Og prisen går til...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag den 15. januar overrækkes Årets Innovationspris 2017

Nordøstfyn: Traditionen tro inviterer Kerteminde Kommune sammen med Kerteminde Erhvervsforening mandag den 15. januar til Nytårskur på Johannes Larsen Museet, hvor man samtidig uddeler Årets Innovationspris 2017. En pris, der tidligere er uddelt til blandt andre Ib Andresen Industri og Munkebo Mikrobryg.

Det er borgmester Hans Luunbjerg, der sammen med formand for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard, vælger hvem blandt de 12 kandidater, der skal have prisen i år.

Nytårskuren starter med en velkomst ved kommunens til den tid nye borgmester, Kasper Olesen, og derefter får bestyrelsesformand i Great Northern, Jesper Schmitz, ordet. Han vil fortælle lidt om tankerne og processen for at få etableret en golfbane i verdensklasse, og om visioner og fremtidsperspektiv.

Og musik skal der til, så efter så megen snak kommer operasanger Thomas Storm, der er født og opvokset i Langeskov og synger med sin smukke baryton.

Derefter vil cand. merc. og PD i psykologi fortælle om golfbranchens økonomi og afledte potentialer for Kerteminde Kommune.

Og sidst vil så Jess Aagaard overrække Årets Innovationspris.

Kerteminde: Og prisen går til...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce