Kerteminde: Nytårskur gav inspiration til erhvervslivet

Nytårskuren blev åbnet af kommunens nye borgmester, Kasper Olesen (S). Foto: Birgit Jarly

Kerteminde: Nytårskur gav inspiration til erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Golfbanen giver masser af potentiale for hele kommunen, fortalte oplægsholder, Lars Steen Pedersen, da erhvervslivet mandag aften var samlet til nytårskur.- Der er stribevis af nye forretningsområder at tage fat på.

Kerteminde: Hovedbegivenheden mandag aften, da det lokale erhvervsliv var samlet til nytårskur på Johannes Larsen Museet, var at uddele årets Innovationspris, og den gik som tidligere oplyst til Lindø port of Odense.

Men det var langtfra alt, hvad aftnen handlede om.

I borgmester Kasper Olesens velkomst benyttede han lejligheden til at invitere erhvervslivet til samarbejde - især i forhold til kommunens erhvervspolitik, der står for at skulle revideres i de kommende år.

- Det går helt overordnet den rigtige vej: Der er kommet flere i beskæftigelse, og arbejdsløsheden er faldet - de sidste års fokus på beskæftigelse i kommunen har båret frugt. Men vi skal blive i arbejdstøjet og arbejde for at bevare momentum, sagde han og mindede om, at han aldrig er længere end en mail eller en telefonopringning væk.

Stort potentiale

Deltagerne fik også et inspirerende oplæg fra cand.merc. og PD i psykologi, Lars Steen Pedersen. Han har arbejdet inden for golfbranchen i mere end 10 år. Han har blandt andet lavet undersøgelser omkring golfsektorens direkte økonomiske effekt. Resultatet var kort og klart: Der er masser af potentiale.

Han fortalte om mulighederne for at udnytte, at Kerteminde har fået en golfbane. Han kunne pege på stribevis af nye forretningsområder, for passionerede golfspillere vil gerne bruge penge på deres sport - og deres familier skal jo have et eller andet at tage sig til imedens der bliver spillet. Han kunne desuden fortælle, at folk i højere og højere grad foretrækker udeliv, fordi det også giver fællesskaber. Og hvis der er noget, vi kan i Kerteminde, så er det da udeliv.

Kerteminde: Nytårskur gav inspiration til erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce