Kerteminde: Vi kigger på ansigter hver eneste dag. Det er fristende og spændende at ville tegne dem, men langt fra let. På et intensiv weekendkursus på Johannes Larsen Museet den 13. - 14. januar får du museets portrætter som forbilleder, og du får retningslinjer og en masse øvelse.

Undervisningen foregår i skolestuen i "Vingen." Den første øvelse vil være at tegne hurtige portrætskitser af hinanden.

Kurset er både på begyndere og øvede.

Det er Lucy Bergström, der er kunstner og museumsformidler, der står for kurset. Du skal selv medbringe A3-tegnepapir, komprimeret trækul, trækulsviskelæder og fotos - gerne fra aviser, blade eller familiefotos.

Har du spørgsmål til kursets indhold kan du kontakte Lucy Bergström på 51317570 eller på lucybergstrom@gmail.com. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.