Kerteminde: Lørdag kan du få masseret lattermusklerne i Kerteminde Amatørteater (KAT).

Et hold stand-uppere har nemlig i denne uge lånt KAT's sal for at forberede en ny, improviseret comedy-forestilling, som de skal turnere med.

Holdet består af Kasper Nielsen, Jacob Ingversen, Brian Lykke og Thomas Warberg.

De slutter nu deres øvegange med at vise det resultat, som de er nået frem til. De giver en forestilling i Teaterhuset i Nørregade lørdag den 13. januar klokken 16. Det har tidligere været annonceret, at det var klokken 17, men tidspunktet er nu rykket. Billetprisen er 50 kroner og kan købes ved indgangen. Der har allerede været et godt salg af billetterne i Spar Købmanden i Langegade i Kerteminde, men der vil også være nogle billetter, som kan købes lørdag ved teatret. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.