Kerteminde: Kærestevold gav 40 dages betinget dom

Arkivfoto

Kerteminde: Kærestevold gav 40 dages betinget dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En våd aften kombineret med en misforståelse med kæresten endte for en 51-årig mand i Kerteminde med en betinget dom og prøvetid på et år.

Kerteminde: Der var lagt op til en hyggelig aften, da et kærestepar lillejuleaften sidste år nød hinandens selskab over en flaske spiritus i kvindens lejligheden i Kerteminde.

Det gik dog grueligt galt, da den 51-årige mand troede, kæresten var i gang med at kontakte sin ekskæreste. Det fik ham op i det røde felt, og før de fik set sig om, havde han tildelt sin kæreste både knytnæveslag og lussinger. Hverken manden eller hans kæreste kunne huske det præcise antal af slag, da de tirsdag formiddag mødte op i retten.

Kvinden blev forskrækket over overfaldet og reagerede næsten ikke, før han var færdig med at slå.

- Hun reagerede faktisk slet ikke. Hun blev meget overrasket og sagde ikke noget, men hun valgte instinktivt at gå væk fra ham, fortæller politiets anklager, Ann-Sophie Serring.

- Han holdt hende ikke fast. De var begge rimelig beruset og kan ikke huske det så godt. Han slog, og da han var færdig med at slå, skyndte hun sig ned til underboen. Han prøvede ikke at holde hende i lejligheden, uddyber Ann-Sophie Serring og fortæller, kvinden anmeldte kæresten, da hun var kommet ned til underboen.

Stadig kærester

Den 51-årige mand var i mellemtiden gået ind i et af lejlighedens andre værelser for at rase ud udvidende om, at kæresten var i gang med at anmelde ham.

- Han blev egentlig ikke sur over, hun anmeldte det, fortæller Ann-Sophie Serring.

- Han erkendte også i retten, at det var det, der var sket.

Kvinden slap fra overfaldet fra sin kæreste uden varige mén trods et hævet ansigt og nogle sår, der ikke krævede behandling eller en tur på skadestuen. Den 51-årige mand blev idømt 40 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år.

- Han skal ikke i fængsel, men han får en løftet pegefinger forstået på den måde, at hvis han begår kriminalitet inden for det næste år, så kommer han i fængsel i 40 dage.

Under retssagen tirsdag var de to involverede i sagen stadig kærester.

Kerteminde: Kærestevold gav 40 dages betinget dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce