Kerteminde: Rygterne har været mange, siden Kerteminde Sejlklub i sommer meldte ud, at de synes, at havnefesten trænger til fornyelse. Nogle af rygterne nåede så langt ud, at de mere eller mindre helt nedlagde den årlige fest på havnekajen.

Det får nu formanden for Kerteminde Roklub, der sammen med sejlklubben står som arrangører af festen, til at slå fast: Havnefesten fortsætter.

- Vi har holdt evalueringsmøde efter dette års fest og der er slet ingen tvivl - vi fortsætter, fortæller Bo Kempf, formand for Kerteminde Roklub.

- Planlægningen af næste års Havnefest er allerede så småt i gang.

Bo Kempf tilføjer, at der er nogle ting, der nok skal ændres på - i sommerens debat blev der blandt andet talt om, at det er blevet sværere at finde lokale frivillige. Desuden har der været røster fremme om, at overskuddet ikke står mål med indsatsen.

- Vi må se, om vi kan finde på noget, der gør det nemmere at engagere lokalt fra. Og så skal vi se på, hvordan vi kan optimere overskuddet til klubberne, så det virkelig kan mærkes, at det batter noget. (ström)

 

 

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
2
Ny restaurant i Kerteminde: Butler's Choice sætter sorthummer i centrum

Ny restaurant i Kerteminde: Butler's Choice sætter sorthummer i centrum