Kerteminde: Havnens Dag får fuld gaspedal

På Havnens Dag i Kerteminde vil du kunne opleve funballs, hvor du får inde i en plastkugle fra den ene kaj til den anden. Pr-foto

Kerteminde: Havnens Dag får fuld gaspedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnens Dag finder i år sted lørdag den 9. juni, og i Kerteminde bliver det en dag, hvor byen kommer til at skvulpe af en masse både tørre og våde aktiviteter.

Kerteminde: Uanset om du foretrækker at være tørskoet eller blive kastet ud på dybt vand, står Kerteminde lørdag den 9. juni klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast i dig.

Den 9. juni er landet over udråbt til Havnens Dag og er en dag, hvor 100 havnebyer bugner af aktiviteter. I Kerteminde har der ikke tidligere været så mange aktiviteter på denne dag.

- Det har nærmest kun været en lille spytklat, men i år giver vi den fuld gas, smiler Mikael Andersen fra Kerteminde Kajakklub, som sammen med en håndfuld andre mennesker fra kajakklubben har sat sig for, at Kerteminde på denne dag virkelig skal vise, hvad den kan tilbyde af aktiviteter tæt på vandet og skoven.

- Kajakklubben er tovholder på de forskellige aktiviteter, men vi er ikke arrangør, understreger han.

- Det bliver de mennesker, som har budt ind med, at de gerne vil være med, der kommer til at stå for deres aktivitet. På den måde bliver det også "Arrangørens dag." Os fra kajakklubben vil udelukkende stå for det logistiske med at lægge et program for dagen, tilføjer han.

Dog vil kajakklubben også på dagen give morgenmad til alle, der lægger vejen forbi klokken ni, og der vil også på dagen være åbent hus og kajakshow.

Årets plakat til Havnens Dag i Kerteminde er designet og malet af Karl
Årets plakat til Havnens Dag i Kerteminde er designet og malet af Karl "Krølle" Nielsen.

Shuttlejolle på vandet

Det bliver ikke kun i marinaen i Kerteminde, der vil summe af våde aktiviteter, for der er allerede mange andre steder rundt om i Kerteminde, der har budt ind med, at de også gerne vil være med.

Eksempelvis kan du besøge Kerteminde Roklub ved Kertinge Nor. Du kan opleve mindfulness med Sine Marie Mohr fra Yogamohr på Sydstranden, og ved Nordre Havnekaj kan du prøve kræfter med funballs, hvor du går inde i en plastkugle fra den kaj til den anden.

DUI Leg og Virke i Munkebos turbåd, Kristine, kommer til at få en central rolle denne dag. For denne dag skal jollen agere shuttlejolle, hvilket vil sige, at den skal sejle rundt og sætte folk af og tage folk på.

- Vi er næsten på plads med det hele nu - i hvert fald snublende tæt på, smiler fastslår Mikael Andersen.

Men han og de andre fra kajakklubben, som har en lille projektgruppe, der arbejder bag Havnens Dag - udover ham er det Mathias Torbjørn Høi, Ole Bagger, Leif "Romsø" Hansen, Helle Andersen og Lone Kondrup, håber, at folk vil give dem et praj, hvis de har en aktivitet eller oplevelse, som de gerne vil bidrage med.

www.havnensdagkerteminde.dk er det muligt at læse mere om programmet og finde kontaktinfo på de projektansvarlige.

Kerteminde: Havnens Dag får fuld gaspedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce