Kerteminde: Johannes Larsen Museet har netop modtaget støtte fra yderligere to fonde, 15. Juni Fonden og Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond, til den aktuelle udstilling, "En vidunderlig verden."

Tidligere har udstillingen modtaget støtte fra Furi Appel og Gunnar Niskers Fond til Almennyttige Formål og Dansk Tennis Fond.

Udstillingen "En vidunderlig verden" er en hyldest til fuglemaleren med værker udpeget af kunstnere, orniotologer, politikere, skuespillere, forfattere, naturformidlere, naturvidenskabsfolk, museumsfolk og kertemindere - blot for at nævne nogle. Alle har de på den ene eller anden måde fundet inspiration i Larsens vidunderlige verden.

I forbindelse med udstillingen har de samme personer berettet om deres glæde ved Larsens verden i form af en lille fortælling eller et værk.

Udstillingen kan ses på Johannes Larsen Museet til 4. februar. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.