Kerteminde: Følg byrådsmødet live på Fyens.dk

Redaktør for Munkebo Lokal tv, Poul Erik Christoffersen, er en kendt mand i Kerteminde Kommune. Flere gange om ugen er han rundt i kommunen for at optage stort og småt til Munkebo Lokal tv. Foto: Henrik Mohr

Kerteminde: Følg byrådsmødet live på Fyens.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo Lokal TV og Fyens Stiftstidende har indledt et samarbejde, så du i fremtiden kan følge byrådsmøderne i Kerteminde Kommune live på Fyens.dk. Borgmester Kasper Olesen håber, det vil få flere til at følge med i lokalpolitik.

Kerteminde: For politisk interesserede er der godt nyt, når Munkebo Lokal TV og Fyens Stiftstidende torsdag indleder et samarbejde om at sende live fra byrådsmøderne i Kerteminde Kommune.

Munkebo Lokal TV har i flere år optaget hvert eneste byrådsmøde og lagt møderne ud på deres hjemmeside, og en del seere har haft mulighed for at se møderne hos deres lokale antenneforening.

Dækningen af byrådsmøderne har været en tradition for den lokale tv-kanal, der startede med at optage byrådsmøderne dengang, kommunen stadig hed Munkebo. Siden kom kommunesammenlægningen, og de lokale tv-entusiaster fortsatte troligt med at optage hvert eneste byrådsmøde i den nye Kerteminde Kommune.

- Vi har set det som en pligt at optage byrådsmøderne, fordi det gav folk en mulighed for at følge med, siger redaktør for Munkebo Lokal TV, Poul Erik Christoffersen, der håber, at endnu flere borgere i kommunen vil følge med, når møderne bliver sendt direkte på Fyens.dk.

- Vi ved, at der er en del, der følger med, for hvis vi er lidt langsomme til at få lagt byrådsmøderne ind på vores hjemmeside, så ringer folk og klager, siger Poul Erik Christoffersen.

Byrådsmøderne vil i fremtiden blive sendt direkte på Fyens.dk med første sending torsdag 22. marts klokken 17.

Flere skal engagere sig

Det er Kertemindes borgmester, Kasper Olesen, der har givet lov til, at byrådsmøderne sendes live, og han håber, at borgerne vil tage godt imod tilbuddet om at følge med.

- Forhåbentligt vil det få flere til at engagere sig i lokalpolitik, når de kan følge med, siger Kasper Olesen.

På torsdagens møde skal byrådet blandt andet diskutere regnskabet for 2017, der endte med et overskud på 18,3 millioner kroner, en ansøgning om orlov fra byrådsmedlem Tine Riis Kristensen og en ny gæstedagpleje i Munkebo.

Borgmesteren tror dog, at det forslag, der bliver mest debat om i byrådet, bliver et forslag fra Enhedslisten, der vil fastfryse de penge, som kommunen sparer, hvis der kommer en lockout af de offentlige ansatte.

- Hvordan vi som byrådspolitikere skal forholde os til en varslet storkonflikt, det er måske næsten det forslag, der kan ende med mest diskussion, siger Kasper Olesen, der løfter sløret for, at han har snakket med byrådets partier om et kompromisforslag til enhedslisten forslag.

Hvad borgmesterens kompromisforslag går ud på, kan du se, hvis du følger med torsdag klokken 17 på Fyens.dk.

Kerteminde: Følg byrådsmødet live på Fyens.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce