Revninge: Torsdag den 16. november i fjor røg billetterne til Niels Hausgaards solo-show på Kerteminde Efterskole torsdag den 18. januar til salg i Købmandsgaarden i Vestergade i Kerteminde og på www.billet.dk.

Som det nærmest er blevet kutyme med billetter til Niels Hausgaards shows, blev de revet væk i endnu et rekordtempo.

Nu har Red Barnet Kerteminde, som igen er de privilegerede, der har fået troubaduren og humoristen fra Vendsyssel til at lægge vejen forbi Kerteminde, fundet lidt flere billetter til Hausgaards show. Billetterne havde gemt sig ved en fejl, oplyser Henrik Møller Kastrup fra Red barnet Kerteminde. Nu kan de købes på www.billet.dk og er efter sigende de sidste billetter i Danmark overhovedet.

På egen hånd

Niels Hausgaards show hedder "På egen hånd" fordi han efter 45 år i jobbet har besluttet sig for at være helt alene på scenen. Han har behov for, at der engang imellem kun er publikum og ham, har han fortalt om sit show. Han ved af erfaring, at det ikke bliver nemmere af det, men til gengæld heller ikke mindre vedkommende,

- Det nemme og det ufarlige er ikke værd at beskæftige sig med, slår Niels Hausgaard fast.

De seneste mange år har han gerne turneret med andre - blandt andre flere guitarister.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.