Kerteminde: Tag din familie og venner med under armen søndag den 4. februar, hvor Fjordens Folkehus inviterer på nogle sjove og hyggelige timer fra klokken 15.30 til 19.30 på Kulturhus Fjorden i Kerteminde.

Der vil blive serveret kaffe, the og saftevand gennem hele arrangementet, og omkring klokken 17.30 er der aftensmad.

Menuen er tarteletter med fyld samt grøntsagssuppe med karry og kokosmælk. Det er for alle aldre og kulturer. Tilmeldingsfristen er senest den 3. februar på tlf. 22143171 eller find "fjordens Folkehus" på Facebook. Entreen er 30 kroner for voksne og 15 kroner for børn. /MH

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.