Kerteminde: Facebookside skal forhindre, at et par fjer bliver til fem høns

Det er endnu ikke besluttet, om Kerteminde Kommune skal have en facebookside, men kommunen har allerede oprettet en mail-adresse, borgere kan skrive til, hvis de har noget, de gerne vil have op på den endnu ikke eksisterende facebookside. mail: socialemedier@kerteminde.dk

Kerteminde: Facebookside skal forhindre, at et par fjer bliver til fem høns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor lang tid tager det at oprette en facebookside? Temmelig lang tid i Kerteminde. På onsdag skal Økonomiudvalget beslutte om Kerteminde Kommune skal på facebook.

Kerteminde: Onsdag 7. februar vil - måske - blive husket som dagen, hvor Kerteminde Kommune efter lange overvejelser endelig kom på de sociale medier.

På onsdag skal Økonomiudvalget nemlig beslutte, om Kerteminde Kommune skal oprette en facebookside. Sådan noget kan private mennesker ordne med et par klik på en halv snes minutter, men i administrationen har man arbejdet med sagen, siden Økonomiudvalget tilbage i august vedtog en Kommunikationsstrategi, hvoraf det fremgår: "At de sociale medier indgår som en naturlig og balanceret del af vores interne og eksterne formidling."

Arbejdet har blandt andet mundet ud i, at der både er udarbejdet et notat om driften af siden - det er den øverste ledelse i kommunen, der skal styre siden. Et notat om strategien for siden - facebooksiden er ikke politisk og forholder sig ikke til politiske emner. En implementeringsplan for siden - Der skal blandt andet udarbejdes et årshjul for opslag på faceooksiden, og endeligt har administrationen udtænkt en vision for facebooksiden.

- Kerteminde Kommunes Facebookside understøtter visionen om fællesskab i Kerteminde ved at invitere til dialog. Vi vil være i øjenhøjde og involvere samt engagere borgere, erhvervslivet og potentielle tilflyttere, står der i notatet om visionen for facebooksiden.

Borgerne kan stille spørgsmål

Borgmester Kasper Olesen håber, at Økonomiudvalget ender med at nikke ja til hele molevitten, så Kerteminde endelig kan komme på Facebook.

- Jeg håber rigtig meget, at vi kan få en side, hvor borgerne vil føle, at de bliver bedre informeret om kommunen og de tiltag, vi kommer med, siger Kasper Olesen, der mener, at det giver rigtig god mening, at kommunen får en mulighed for at komme ud med fakta og kendsgerninger i debatten på facebook.

- Det er tit og ofte, at vi ikke har været gode nok til at komme ud med kommunens informationer og fortælle, hvordan tingene hænger sammen, før end et par fjer bliver til fem høns på de sociale medier, så det er vigtig at komme ud med "facts," og samtidig får borgerne en mulighed for at stille spørgsmål, siger Kasper Olesen.

Kerteminde: Facebookside skal forhindre, at et par fjer bliver til fem høns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce