Kerteminde: Aldi har fået en sur smiley

Ved Fødevarestyrelsen besøg hos Aldi i oktober konstaterede styrelsen også, at bake-off området fremstod fedtet med tørre belægninger og støv. Forholdet blev dog vurderet til at være en bagatelagtig overtrædelse.

Kerteminde: Aldi har fået en sur smiley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er gået ned ad bakke for Aldi de sidste par måneder. I oktober fik forretningen en utilfreds-smiley. I december blev den vekslet til en sur-smiley.

Kerteminde: Aldi på Nordre Ringvej i Kerteminde har mistet sin elite-smiley og har i stedet måtte hænge en sur smiley op i forretningen.

Aldi har ellers kunnet bryste sig af at have en elite-smiley i flere år, men da Fødevarestyrelsen i oktober kom på besøg, var der rod i mærkningen af forretningens frugt og grønt.

Blandt andet var der ikke anført oprindelsesland på avocado og grapefrugter i butikken.

- Samt virksomheden kan ikke fremvise dokumentation under tilsynet på, at skiltningen for oprindelsesland på æbler og pærer passer i overensstemmelse med virksomhedens skilte, skrev Fødevarestyrelsen.

Den forseelse takserede Fødevarestyrelsen til en utilfreds-smiley.

En måned senere kom Fødevarestyrelsen på besøg igen i forretningen. Denne gang var der styr på frugt- og grøntafdelingen, hvor varerne var behørigt mærket med oprindelsesland. Til gengæld havde forretningen "glemt" at hænge den utilfredse-smiley op, men havde i stedet beholdt den mere flatterende elite-smiley i butikken.

Det er ulovligt, og derfor gav Fødevarestyrelsen på stedet Aldi en sur-smiley. Den dårligste smiley, en forretning kan få. Sammen med den sure smiley fik forretningen en bøde på 2000 kroner.

Vi gør det bedre næste gang

I rapporten fra besøget skriver Fødevarestyrelsen, at virksomheden havde følgende bemærkning til, hvorfor den utilfredse smiley ikke var hængt op:

- Jeg var ikke bekendt med, at Eliten skulle ned.

Ifølge direktør for Aldi syd- og sønderjylland, Mohammed Mosleh er Aldi dog fuldstændig klar over, at det altid er den nyeste smiley, der skal hænge i forretningen.

- Der er ærgerligt, at vi har fået en sur-smiley, for vi lever af at have gode smiley og flotte butikker.

- Det er en menneskelig fejl, og vi har taget den med personalet, så må vi gøre det bedre næste gang, siger Muhammed Mosleh.

Kerteminde: Aldi har fået en sur smiley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce