Kerteminde: 75-årig jagtede røver

Genrefoto

Kerteminde: 75-årig jagtede røver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveren havde muligvis ikke forudset scenariet, hvor han blev jagtet til fods af en ældre dame, men det var, hvad der skete sent tirsdag eftermiddag i Kerteminde.

Kerteminde: Sent tirsdag eftermiddag kom to ældre damer gående på Møllervænget i Kerteminde, da en ukendt mand griber fat i den ene dames taske bagfra. Tasken er med skrårem og ikke lige sådan til at få af, og forskrækket over at få stjålet sin taske hiver den 73-årige igen. Det kan tasken ikke holde til, og remmen på tasken knækker. Tyven stikker af med tasken, og den 73-årige falder ned på jorden og slår begge sine knæ.

Gerningsmanden har nu fået tasken, og han stikker af til fods, men offerets veninde på 75 år har ikke til sinds at give op, så hun sætter efter tyven. Hun får hurtigt selskab af en cyklist, der optager jagten. Gerningsmanden slipper dog fra de to forfølgere, da han hopper over en mur og forsvinder med tasken.

Gerningsmand på fri fod

Fyns Politi har arbejdet på gerningsstedet det meste af dagen, hvor de har snakket med potentielle vidner på villavejen dog uden held. Gerningsmanden beskrives som omkring 180 cm høj, meget slank af bygning og iført sort tøj med hættetrøje. Det var ikke muligt at lave et signalement af gerningsmandens ansigt.

Ifølge politiet har den 73-årige dame det efter omstændighederne fint, dog med ømme knæ efter faldet. Tasken indeholdt ingen større værdier andet end pung og personlige ejendele.

Kerteminde: 75-årig jagtede røver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce