Kent H. er på vej mod stjernerne

"Et godnatkys eller to" bragte Kent H. videre til kvartfinalen.
Foto: Mads Black Ifversen

Kent H. er på vej mod stjernerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren fra Langeskov har kvalificeret sig til kvartfinalen i Dansktop Talentkonkurrence

Langeskov: "Et godnatkys eller to" sang Kent H. - alias Kent Højborg Nielsen - fra Langeskov i lørdags i dk4 og Familie Journalens Dansktop Talentkonkurrence. Og han gjorde det så godt, at det sikrede ham en plads i kvartfinalen.

Det er dk4 og Familie Journalen, der står bag talentkonkurrencen. Den strækker sig over 12 programmer, og målet er at præsentere en masse dansk musik og til slut kåre Årets Dansktoptalent.

Konkurrencen afsluttes med et brag af en finalefest i Herning den 23. januar, hvor vinderen får en kontrakt p en professionel cd-udgivelse md sange produceret af en af programmets dommere, Søren Bundgaard.

Langeskov-talentet Kent H. levede af at spille musik fra 1990 til 2004. Efter mange års pause tog Kent H. fat i musikken igen i 2014, har han udgivet en engelsksproget country-cd i 2014 (hvoraf han selv har skrevet otte sange), en dansksproget cd i 2015, to singler i 2014 og endnu en single i 2015, der er forløberen for et nyt album i 2016.

Sangen Kent H. har tilmeldt sig med, "Et godnatkys eller to", er skrevet af hans faste sangskriver Aksel Christiansen, med tekst-input fra Kent selv. Den er meget dansktop, meget livlig, og når han spiller den live, er folk altid glade, fortæller han.

- Der opstår jo ofte lidt kurrer på tråden i et parforhold, men så længe man husker at give hinanden et godnatkys eller to, skal det nok ende godt alt sammen. Ellers ved man jo heller ikke, hvad man vågner op til, som han siger.

Kent H. er på vej mod stjernerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce