Katte mangler pianist


Katte mangler pianist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv kvinder parate med bakkesange i KAT

KERTEMINDE: - Vi mangler desperat en pianist, der kunne tænke sig at akkompagnere "De syngende katte".

Kerteminde Amatør Teater - bedre kendt som KAT - satser på at genoplive en tradition. For nogle år siden havde vi en populær sanggruppe, der tog rundt og underholdt. Den bestod af en håndfuld modne damer, hvor vi nu har stablet et helt nyt og lidt yngre hold på benene, fortæller KAT's formand, Tina Nygaard.

- Instruktør Allan Søndervang har samlet en gruppe på syv kvinder, der vil optræde med et lettere repertoire i bedste bakkesangerindestil. Men det hele står og falder altså med, at der melder sig en pianist.

- Vi vil gerne tage rundt og underholde. Folk spørger jo tit, om KAT ikke kan komme og bidrage ved både små og store lokale begivenheder, siger Tina Nygaard.

Ellers ligger repertoireplanen for sæsonen 2008-2009 nogenlunde fast. Men enkelte opførelser afhænger af, om man får rollerne besat. Dog er der ingen tvivl om efterårets ungdomsstykke og decembers julespil.

- Vores ungdomsafdeling opfører "Den jord du gik på". Et alvorligt stykke om seks unge, der flygter fra krigens gru og vold.

Roller med stor dybde

- Der er tale om få roller med stor dybde, hvor vores tidligere ungdomsforestillinger mere har været med rigtig mange medvirkende.

- De voksne aktører vil opføre det historiske drama "Fyrsten", men her mangler vi stadig folk, bl.a. til hovedrollen.

- I julemåneden præsenterer vi "Diskret ophold" af Jesper Jensen og Klaus Rifbjerg og med Jørgen Greve som instruktør. Det bliver en slags syngende krybbespil, bebuder Tina Nygaard.

Fiskerkabaret

I februar satser vi på et selvlavet stykke, hvor Eigil Rasmussen står for konceptet. Det bliver en fiskerkabaret, og her er der stadig brug for folk. Endelig bliver der måske til foråret tale om endnu en gang ungdomsteater, ligesom vi er en gruppe på tre kvinder, der har planer om noget undergrundsteater. Men der foreligger ikke noget konkret endnu, siger Tina Nygaard.

Alle, der har lyst til at medvirke på eller bag scenen, skal bare ringe til Tina Nygaard på 6532 3417 eller 2890 9205, men helst inden 1. juli.

- Det er deadline for at få sæsonens program op at stå, siger formanden.

Katte mangler pianist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce