Kajakklub søger penge til klubhus


Kajakklub søger penge til klubhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Kajakklub beder kommunen betale en del af regningen

KERTEMINDE: Kerteminde Kajakklub og Kerteminde Sejlklub er gået sammen om skabe et søsportscenter i marinaen.

I den forbindelse har kajakklubben søgt om en halv million kroner af Kerteminde Kommune til et nyt klubhus, som integreres i det projekt, som Kerteminde Sejlklub allerede har fået en byggetilladelse til.

Det drejer sig om moderniseringen af fire nuværende småhuse, der bliver udvidet, så det kan rumme begge klubbers medlemmer. Sejlklubben har i den forbindelse fået bevilget en halv million kroner af kommunen samt fået yderligere bevilget 1,5 millioner kroner fra en fond og hentet den resterende del fra egen kasse. I alt to millioner kroner.

"Lyset over Kerteminde"

Søsportscentret skal virkeliggøre den overordnede plan, "Lyset over Kerteminde", i marinaen. Kertemindes nye søsportscenter vil med andre ord, hedder det, blive en magnet og et kraftcenter for jollesejlads i Danmark på linje med dem, man kender fra Århus, København, Kolding og Svendborg.

Prisen for hele byggeriet af småhuse og udvidelsen er cirka fire millioner kroner.

Ud over den halve million kroner vil Kerteminde Kajakklub i det fælles byggeudvalg, de to klubber har dannet, hente den resterende del af kagen, det drejer sig om en million kroner, via Lokale- og Anlægsfonden og hos LAG i Kerteminde, mens lån og opsparing tegner sig for den anden halve million kroner.

Tilsammen har de to klubber altså 2,5 millioner kroner stående og mangler en million kroner.

Kajakklub søger penge til klubhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce