KR70 rykker op i Serie 1


KR70 rykker op i Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandt med 1-0 over Marienlyst og sikrede sig oprykning.

FODBOLD: KR70 er i Serie 1 efter sommerferien. Det unge hold klarede selv ærterne ved at vinde med 1-0 over Marienlyst i går eftermiddag på opvisningsbanen ved Nymarkshallen.

Det holdt hårdt, men forløsningen kom efter 40 minutter i anden halvleg, da Kristian Knudsen dukkede op inde foran mål efter et hjørnespark og sendte bolden i nettet til den befriende KR70-føring, som udløste den helt store jubel, både på banen og på sidelinjen. Således tog målscorer Kristian Knudsen den helt store jubeltur rundt på banen og endte ude ved sidelinjen hos en kammerat til en ordentlig krammetur.

Scoringen gav ekstra kræfter i de sidste fem minutter plus dommerens overtid, hvor Marienlyst forsøgte at få udlignet. Således var gæsternes målmand med fremme for at fremtvinge en scoring efter en dødbold.

Det var nogle lange minutter efter scoringen, og indtil dommeren endelig fløjtede kampen af efter seks minutters overtid.

Så blev der ellers jublet for alvor. Frem kom champagneflaskerne til det obligatoriske sejrssprøjteri, og der blev også plads til en enkelt velfortjent sejrsøl efter kampen. Senere på dagen blev der festet igennem til den afsluttende fest ved sportsugen i Rynkeby, som fodboldklubben holder sammen med Håndboldklubben.

Selve fodboldkampen mod Marienlyst vil ikke gå over i historiebøger som nogen stor fodboldkamp. KR70 fik aldrig spillet til at fungere foran gæsternes mål. Ud over scoringen var farligste forsøg et hovedstød fra Jakob Kjær lige efter pausen.

Heldigvis var KR70s bagerste rækker sikre og lod ikke Marienlyst komme til de helt store chancer i kampen.

Oprykningen blev suveræn da Fraugde tabte 2-4

KR70 rykker op i Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce