KR70 er tilbage på sidelinjen


KR70 er tilbage på sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningsbanen, som boldklubben i mange år har ønsket sig, bliver formentlig heller ikke til noget i år

KØLTRUP/RYNKEBY: Fodboldbanen var så tæt på, at de næsten kunne ane duften af græs. Men i stedet må spillere og ledere i KR70 væbne sig med en ny omgang tålmodighed.

En ny træningsbane ved Nymarksskolen er blandt de projekter, som Kerteminde Kommune må udsætte til næste år, da der skal skæres ned i antallet af anlægsprojekter i år.

- Det er vi jo godt sure over. Det er meget frustrerende for os. Vi har kæmpet for det i så mange år, og det var så tæt på, så det er et ekstra tungt slag at få, siger boldklubbens formand, Finn Refstrup.

I slutningen af februar stod han på generalforsamlingen, og fortalte, at banen var på vej. Anlægsarbejdet kunne sættes i gang til efteråret, og i 2010 kunne de første støvleknopper sættes i græsset på en ny bane, der skal ligge i forbindelse med de nuværende baner ved Nymarksskolen.

- Vi kunne næsten se byggeriet. Når der er sat penge af på budgettet, så er det som regel også sikkert, at byggeriet går i gang. Men sådan skulle det altså ikke være, siger Finn Refstrup.

Årsagen til udsættelse ligger i den prioritering, som Kerteminde Kommune må lave af anlægsprojekter i 2008. Der er afsat 67,2 mio. kroner på anlægsbudgettet inklusiv tillægsbevillinger. Men regeringen har sat loft på udgifterne til anlægprojekterne, og da Kertemindes anlægsbudget ligger på et normalt leje af 30-35 mio. kroner, så skal der skæres 32,9 mio. kroner væk.

De projekter, der bliver udskudt til 2009, er anlægsprojekter, der enten ikke er sat i gang eller har en underskrift på en kontrakt. Disse to kategorier hører træningsbanen ikke ind under. Så selvom grunden er købt - det blev den sidste år - og de omkring 1,8 mio. kroner, som en træningsbane med lysanlæg koster, er på plads, så er KR70 atter ude på sidelinjen. Finn Refstrup vil dog ind i kampen igen. Det er ikke endeligt besluttet, hvilke projekter, der skal udsættes, og Kerteminde Kommune kan også søge dispensation på en udvalgt række projekter. Boldklubbens formand vil arbejde på, at der på én af dispensationerne står "en fodboldbane ved Nymarksskolen".

- Vi vil gøre kommunen opmærksom på vores problemer. Det går klubben godt sportsligt, men vi er én af klubber, der har de dårligste baneforhold. Så vi arbejder da videre, og håber at det bliver til en dispensation til os, siger Finn Refstrup.

Arbejdet på at få en bane nummer to ved Nymarksskolen begyndte i midten af 1990'erne. Klubbens 200 aktive medlemmer er nu spredt ud på foldboldbaner i Rynkeby og Marslev.

KR70 er tilbage på sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce