Håndbold, 3. division, Øst, mænd, Rødovre-Kerteminde 26-30.

Kampen om 3. divisions femteplads blev torsdag aften vundet af KH efter en flot fight og en holdindsats, der vidner om, at KH efter en lidt svag afslutning på efterårssæsonen igen vil blande sig i topstriden.

Det kræver sejr på søndag, når KH klokken 15 går på banen mod rækkens nummer to HØJ2 fra Ølstykke. KH er inden kampen tre point efter HØJ og fem point efter førsteplacerede Jernløse.

Kampen mod HØJ må skærpe KH til en ekstraordinær indsats og indstilling om sejr, fordi HØJ's dommerbord i efterårskampen efter KH's opfattelse var skyld i KH's nederlag. En fejlagtig udvisning af Mikkel Schmidt Nielsen grundet dommerbordsfejl blev ifølge KH's ledere afgørende for slutfasen i udekampen. KH nedlagde protest, der blev afvist af forbundet, da de ikke mente, at udvisningen havde afgørende betydning for slutresultatet, sejr til HØJ.

Bulletinerne lyder på, at KH's spiller er super-opsatte på at vise, at de blev fejldømte og indstillet på at hævne sig med at sende HØJ hjem til Ølstykke med et nederlag.

Målscorere fra torsdagens kamp i Rødovre. Rasmus Bøye 8, Claus Baslund 7, Mikkel Schmidt Nielsen 6, Thomas Bo Danielsen 4, Teis Bro 3, Jens Møller og Casper Lund 1 mål hver. (KAI)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.