KB's fodboldtræner stopper


KB's fodboldtræner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Efter et halvt år som træner for Kerteminde Boldklubs herrehold i Serie 1 stopper Kim Svedborg sin gerning i klubben, når sæsonen slutter om ganske kort tid.

- Jeg stopper på grund af min civile karriere og mit privatliv. Det er ikke fordi, at jeg er utilfreds med noget i klubben. Men nu har jeg været træner på et niveau fra Fynsserien til Serie 3 i 12 år, så nu skal der ske noget andet, siger Kim Svedborg, der har to kampe og eventuelle oprykningskampe tilbage.

Spillerne blev i onsdags orienteret om Svedborgs beslutning, som han en uge forinden havde fremlagt over for bestyrelsen.

- Det er en velovervejet beslutning. Jeg ved godt, at det ikke er en tilfredsstillende situation for klubben, og det er jeg også ked af, siger Kim Svedborg, der i vinter lavede en kontrakt med fodboldklubben på et år.

Muligt oprykningsspil

Det blev så kun til et halvt år. Her har Kim Svedborg haft Thomas Thorhøj som assistent. Det ligger i kortene, at Thorhøj overtager jobbet som cheftræner.

- Det har været planen, at Thomas Thorhøj skulle suge til sig. Og det bliver formentlig ham, der tager over, og så bliver der ansat en sparringspartner til ham, siger Kim Svedborg, der er sikker på, at Thomas Thorhøj har evnerne til at blive chefen på trænerposten.

Kim Svedborg forlader et hold, der har to kampe tilbage i denne afkortede sæson. Kerteminde Boldklub ligger i øjeblikket nummer to i Serie 1, og bliver det til to sejre i de sidste kampe, venter der oprykningskampe til Fynsserien.

KB's fodboldtræner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce