KB meldte fra i 11. time: I år skal Næsby Boldklub opkræve parkeringsafgift

Mathias Juul Nielsen på 12 år beder om at få en parkeringafgift på 20 kroner fra gæster til Kirsebærfestivalen i 2017. (t.h.) fodboldtræner Jørgen Larsen. Foto: Peter Ammitzbøll

KB meldte fra i 11. time: I år skal Næsby Boldklub opkræve parkeringsafgift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For at skaffe flere indtæger til Kirsebærfestivalen er området, hvor der skal betales parkeringsafgift, i år udvidet med parkeringspladsen bag rådhuset.

Kerteminde: Når tusindvis af gæster i weekenden starter bilen og kører mod Kerteminde for at deltage i Kirsebærfestivalen, vil de blive mødt af parkeringsvagter fra Næsby Boldklub.

Sidste år var det ellers Kerteminde Boldklub, der havde tjansen med at opkræve 20 kroner for at parkere under Kirsebærfestivalen. I år meldte boldklubben fra i sidste øjeblik og efter en hurtig efterlysning på Facebook efter parkeringsvagter, har de gæve drenge og piger fra Næsby Boldklub overtaget parkeringskasketten.

- Det er ærgerligt, at Kerteminde Boldklub har meldt fra, men dejligt at Næsby Boldklub har taget over, fortæller formand for Kirsebærfestivalen, Jens Gantriis.

Opfordrer til respekt

Kirsebærfestivalen har i år fået lov til at tage parkeringsafgift på tre af kommunes områder: Bådopbevaringspladsen, Rådhusets parkeringsplads og dele af parkeringspladsen ved Kerteminde Minigolf.

Parkering ved Rådhuset har tidligere været fritaget for parkeringsafgift, men i år har kommunen givet pladsen til festivalen, så der er mulighed for at tjene ekstra penge.

Sidste år var der adskillige ubehagelige episoder, hvor bilister nægtede at betale og kørte tæt forbi fodbolddrengene i høj fart.

- Det er desværre lidt surt tjente penge. De fleste vil gerne betale, men der er nogen, der speeder op, når drengene forsøger at stoppe bilen for at opkræve dem penge, og lige her i eftermiddag var der én, der nærmest måtte springe for livet, fortalte Morten Sørensen fra Kerteminde Boldklub til avisen sidste år.

De episoder håber Jens Gantriis at undgå i år, så han opfordrer til, at gæsterne respekterer parkeringsvagterne.

- Jeg håber, at folk vil respektere, at det koster 20 kroner at holde forskellige steder i byen. Vi gør det ikke for at genere nogen, men for at lave den bedst mulige festival.

Gratis musik

Indtægterne fra parkeringspladserne bliver delt ligeligt mellem Kirsebærfestivalen og de frivillige parkeringsvagter.

- De senere år har der været et sted mellem 8000-10.000 kroner til hver. Vi kan håbe, at nu parkeringsarealet er blevet udvidet, så kommer der nogle flere penge i kassen, fortæller Jens Gantriis.

Pengene, Kirsebærfestivalen tjener på parkeringsafgiften, går blandt andet til at betale for musikken på torvet, der er gratis hele weekenden.

KB meldte fra i 11. time: I år skal Næsby Boldklub opkræve parkeringsafgift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce