Kerteminde Amatør Teater - KAT - savner flere, gerne unge, der har lyst til at optræde.

Kerteminde: Det blev et år, der ikke helt gik som planlagt, konstaterede formand for Kerteminde Amatør Teater (KAT), Birgitte Vølund, da hun på teaterforeningens generalforsamling aflagde formandsberetning.

- Vi havde lagt en ambitiøs repertoireplan, men desværre måtte flere forestillinger aflyses eller udsættes på grund af sygdom og andre personlige forhold, fortalte hun.

Det betyder, at der allerede er to forestillinger på det kommende års repertoireplan - nemlig lokalrevy og Kjeld Abells "Anna Sophie Hedvig".

KAT's problem, der gør dem sårbare for sygdom, er, at der mangler nogle flere aktive kræfter med lyst til at være med på scenen - meget gerne nogle yngre mennesker.

- På generalforsamling kom der nogle ideer til, hvordan vi kan prøve at skabe mere interesse om os blandt andet at lege lidt med teatersport. Det vil bestyrelsen nu pusle lidt med, fortæller formanden.

Nyt æresmedlem

Bestyrelsen, der nu skal overveje forskellige charmeoffensiver, er blevet lidt mindre. KAT har moderniseret sine vedtægter og herunder skåret bestyrelsen ned fra syv til fem medlemmer. De fem er Birgitte Vølund, Jette Hansen, Mona Clayton, Grethe Stenbæk og Knud Pfeil Sørensen. Suppleanter er Ruth Lefevre og Carl Mortensen.

Regnskabet kunne ikke godkendes, da der ikke har været en revisor ind over - han har forladt sin post i utide. På generalforsamlingen valgte man Iben Hansen til ny revisor, og så bliver der snarest sat en dato for en ekstraordinær generalforsamling - alene med regnskabet på dagsordnen.

Sidst men bestemt ikke mindst kårede KAT Jørgen Greve som deres deres æresmedlem nummer to. Han var med til at stifte KAT i 1985, og han er fortsat aktiv både på og bag scenen.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.