KAT får ny bestyrelse


KAT får ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Kerteminde Ama­tørteater har fået ny bestyrelse. På generalforsamlingen trak formanden Tina Ny­gaard sig fra posten. Dermed er det slut med 10 års bestyrelsesarbejde, hvoraf de ni har været som formand for teaterforeningen.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke ville blive siddende, og 10 års arbejde i bestyrelsen er altså lang tid. Samtidig har organisationen godt af en vis udskiftning, så den ikke bliver bundet op på de samme personer, siger Tina Nygaard.

Ved siden af posten som formand har hun været særdeles aktiv i det daglige arbejde - både som instruktør, skuespiller og leder af Dramaskolen. Samtidig blev det et farvel til Jørgen Greve, der for 25 siden var med til at stifte teaterforeningen. Ifølge den nu tidligere formand havde de to veteraner truffet deres beslutning allerede sidste år.

Bestyrelsen består nu af Helene Dambo, Tage Pedersen, Inge Napora, Ole Steen Jørgensen og Anders Bjerregaard. De nye medlemmer er Aleksandra Pfeil Sørensen og Allan Søndervang. Posterne er ikke fordelt, da den nye bestyrelse endnu ikke har konstitueret sig. (bach-)

KAT får ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce