Juleaften i kulturhuset: Ingen behøver at sidde alene juleaften

Karin Kruse Pedersen og Solvejg Miogensen var de ensommes julengle - nu er Solvejg Mogensen desværre død, men Karin Kruse Pedersen holder traidtionen i hævd, så der bliver jul i Kulturhuset på Troels Allé igen i år. Arkivfoto: Helle Nordström

Juleaften i kulturhuset: Ingen behøver at sidde alene juleaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturhuset på Troels Allé bliver igen i år ramme om en juleaften for dem, der ikke har nogen at holde jul sammen med.

Munkebo: Ingen behøver at sidde alene juleaften - det sørger Karin Kruse Pedersen for. Hun arrangerer igen i år juleaften i Munkebo Kulturhus på Troels Allé, hvor de, der ikke har familie eller venner at fejre jul med, kan komme og nyde julens fællesskab.

I flere år har Karin Kruse Pedersen stået for arrangementet sammen med Solvej Mogensen. Solvej er desværre død, men det skal ikke gå ud over de ensommes juleaften, så i år gør Karin Kruse Pedersen hele arbejdet - næsten - alene. Hun har heldigvis gået en ny makker, idet Leif "Leifi" Jensen har lovet at hjælpe både i dagen op til den 24. og selve juleaften.

- Jeg står for alle forberedelserne, for der er jo ingen andre, der kender til det, men heldigvis hjælper Leif mig, fortæller hun.

- Jeg er ikke selv med den 24. december. Jeg skal hjem og holde jul med min familie i år - det gør jeg hvert andet år. Men der er fire rare frivillige, som gerne vil sørge for, at selve juleaften går, som den skal.

Sponsorgaver modtaget med kyshånd

Karin Kruse Pedersen skal i den kommende tid rundt og samle ind til middagen og til gaver, for alle deltagere skal have en julegave. Heldigvis er der tradition for, at hun bliver godt modtaget, når hun dukker op. Skulle der sidde læsere, der har lyst til at give sponsorgaver, vil det blive modtaget med kyshånd - man skal bare kontakte Karin Kruse Pedersen.

Juleaften i kulturhuset er blevet temmelig populær og plejer at samle omkring 40 deltagere.

Opslaget om dette års julearrangement er netop kommet op, og allerede nu har de første fem deltagere meldt sig.

Man kan tilmelde sig enten til Karin Kruse Pedersen på tlf. 22 80 27 37 eller til Lissi på 60 22 11 18.

Juleaften i kulturhuset: Ingen behøver at sidde alene juleaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce