Jollehavnen er klar til start

Sammen med generalforsamlingen tændes lyset, der skal udsmykke isværket. Tanken er, at belysningen skal få bygningen til at ligne et stort krystal.
Foto: Yilmaz Polat

Jollehavnen er klar til start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I begyndelsen af februar indkalder kommunen til stiftende generalforsamling i Fiskernes Hus

Kerteminde: Nedtællingen er i fuld gang til den forening, der inden længe kommer til at stå bag den nye jollehavn langs sydmolen. Om få uger vil kommunens udviklingsafdeling løbe projektet i gang med en stiftende generalforsamling i Fiskernes Hus. Den kommer til at finde sted først på aftenen fredag den 5. februar - tidspunktet ligger endnu ikke fast, men det bliver formentlig omkring kl. 19.
Det blev besluttet torsdag aften af den arbejdsgruppe, som sammen med udviklingskonsulent Kent Stephensen er i gang med forberedelserne. Arbejdsgruppen består af formanden for fiskeriforeningen, Søren Clausen, turistchef Dorte Frandsen, havnefoged John Hakmann, Poul Rasmussen, Ole Nielsen, Ronald Hansen, Jørgen Flindt Pedersen samt Anders Sunke og Carl Ove Dydensborg.

- Det handler om at samle folk med forskellige interesser. For der er langt fra tale om et færdigt projekt. Eksempelvis er der forslag om at indrette et badehus i et af de små fiskerskure. Det kunne man sagtens forestille sig, hvis der ellers er efterspørgsel, siger Kent Stephensen.

Jollehavnen er klar til start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce