John Ungermand er ny direktør for Great Northern

Den nye direktør begynder i jobbet 5. marts. Pr-foto

John Ungermand er ny direktør for Great Northern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Great Northern har fået ny direktør. Han hedder John Ungermand og tiltræder 5. marts. John Ungermand kommer med ledelsesmæssig erfaring fra Lego-koncernen, hvor han igennem 27 år bl.a. har medvirket til at etablere og udvikle koncernens datterselskaber i Europa og Asien. Senest har John Ungermand drevet sin egen konsulentvirksomhed med fokus på internationalisering af små og mellemstore virksomheder.

John Ungermand har dybe rødder i Kerteminde, hvor han er født og opvokset. Han bor i lokalområdet med sin hustru Hanne. Sammen har de to voksne døtre. Jesper Schmitz, bestyrelsesformand for Great Northern, siger i en pressemeddelelse om udnævnelsen:
- John er en erfaren og empatisk leder, som kan motivere et team. Vi har haft et stærkt felt af ansøgere til jobbet og har i processen lagt stor vægt på netop lederegenskaber. Desuden har han relevant erfaring i at bygge et selskab op.

John Ungermand siger i pressemeddelelsen:
- Great Northern er et fantastisk anlæg, der er sat i verden for at skabe helt unikke oplevelser for alle gæster såvel på golfbanen som på hotellet og i restauranten. Det er en mission, jeg til fulde kan stå inde for.

Udover 18-huls golfbanen huser Great Northern et træningsanlæg, en ni-hulsbane, Restaurant Eat, 15 hotelværelser og Great Northern Academy. I 2019 åbner desuden tilhørende spa og wellness. Great Northern åbner op for sæson 2018 på ni-huls og 18-huls banerne 15. marts, hvis vejret tillader. Restaurant Eat Hotel og Academy åbner helt sikker denne dato. /EXP

John Ungermand er ny direktør for Great Northern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce