Jazz i Dalby for 25. gang

Neanders Jazzband møder altid veloplagte og leverer humørsmittende jazz i Dalby Forsamlingshus den sidste lørdag i januar. Arkivfoto

Jazz i Dalby for 25. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 27. januar er der jazz i Dalby Forsamlingshus med Neander Jazzband. Sådan har det være de sidste 25 år.

Dalby: Den sidste lørdag i januar. Sig det på Hindsholm, så ved de fleste, at det er lig med jazzfest i Dalby Forsamlingshus. Til næste år er det 25. gang, husorkestret Neanders Jazzband fylder forsamlingshuset med traditionel jazz.

Det var der ingen, der havde regnet med, da man i det nu hedengangne Hindsholm Fritidsring fandt på, at de ville arrangere en jazzfest midt i vinterens mørke og kulde, for at der var et eller andet at møde naboen til.

Det blev ikke blot hindsholmere, men også kertemindere, der stimlede sammen i forsamlingshuset, og i mange år var det kampen om at komme først til billetterne, inden de var revet væk.

I løbet af de første 24 år har jazzfesten givet underskud en eneste gang. Men sidste år var overskuddet nu ikke så imponerende - ca. 100 kroner til hver af de to arrangerende foreninger, oplyser Jacob Dauerhøj fra arrangørgruppen.

- Derfor har vi i jubilæumsåret valgt at starte billetsalget tidligere - faktisk allerede den 2. januar. Og vi har besluttet, at det i år bliver muligt at købe et måltid varm mad i forsamlingshuset som optakt til jazzfesten, fortæller han.

Og så håber han på, at der viser sig nogle yngre mennesker, der også har lyst til at bruge en aften i selskab med et altid veloplagt og sprudlende orkester, der spiller et par timers humørsmittende jazz af den gammeldags slags.

- Det holder jo ikke 25 år mere, hvis ikke vi får sat et generationsskifte i gang, konstaterer han. (ström)

 

Jazz i Dalby for 25. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce