Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund har dannet det nye selskab Bodebjerg Charcuteri ApS. Det flytter ind i nye lokaler i Marslev.

Marslev: Bodebjerg Charcuteri er kendt for sin produktion af økologiske pølser og bacon. Salget af økologiske fødevarer er stigende, og det har den fynske producent mærket. Virksomheden har investeret i 1100 kvadratmeter nye produktionsfaciliteter på Vinkelvej i Marslev for at imødegå efterspørgslen.

Selskabet er i gang med en større ombygning af lokalerne og har foretaget en investering på fem mio. kr. i nye, funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. Ejendommen ejes af Marslev Ejendomsselskab, der har taget rigtig godt i mod den nye lejer.

De nye faciliteter forventes at stå klar den 1. juli og vil på sigt åbne for 10 - 15 nye arbejdspladser. Produktionen vil i første omgang omfatte to brands: Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund Økologi.

Tæt på motorvejen

- Vi stod i en situation, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen i de eksisterende lokaler, så vi havde brug for noget kapital for at kunne flytte til større lokaler og udvide produktionen, forklarer Morten Klit fra Bodebjerg Charcuteri om samarbejdet med Slagter Lund.

- Vi startede med at kigge i området tæt på vores gårdbutik, men vi kunne ikke finde noget egnet, så vi begyndte at søge bredere. Marslev har en perfekt placering ved motorvejen og på den rigtige side af Odense i forhold til vores kunder, der primært er i København, tilføjer Morten Klit.

Frans Barkler, erhvervsmægler hos Colliers har formidlet lejemålet på vegne af Marslev Ejendomsselskab. Han peger på Fyn som et kulinarisk centrum. Og det afføder et behov for køle- lagerfaciliteter, gerne i nærheden af motorvejen. /EXP