Introducerer tre nye øl brygget på gæren fra surdej

Niche brygger Claus Christensen (foto) og hans kollega Pia Winther Bargholz fra CoolLAB, står sammen med mother restaurant bag den første lagerøl i verden brygget med isoleret surdej. Foto: PR

Introducerer tre nye øl brygget på gæren fra surdej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Københavnske mother restaurant har sammen med de fynske niche bryggere, CooLAB, introduceret tre nye mother øl, henholdsvis en IPA, en classic og en pilsner.

Alle brygget med brug af den samme vilde gær, som har givet liv til mothers karakteristiske surdej.

De nye øl inkluderer den første lagerøl i verden brygget med en nænsomt isoleret surdej. Så de kan betragtes som noget af et videnskabeligt gennembrud.

Øllene blev præsenteret en tasting på mother wine, hvor bryggerne, Claus Christensen og Pia Winther Bargholz fra CooLAB samt David Biffani fra mother var til stede.

Introducerer tre nye øl brygget på gæren fra surdej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce