Intro-turen er givet godt ud

Eleverne på 10. klassecentret er blevet et fasttømret gruppe efter det første halave år. Her bliver julen spillet ind med bankospil, morgenbrød og godt med snolder.
Foto: Ole Friis

Intro-turen er givet godt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første halve år på 10. klassecenteret har budt på opgaver og udfordringer. Men det meste er gået den rigtige vej, og eleverne har lært noget

Kerteminde: De skulle starte som to klasser med i alt 48 elever. Et lille hold på tre lærere var ansat til at undervise dem. Og helt op til skolestarten i august blev der slebet gulve og sat elektroniske udstyr op i de to klasselokaler.

Det er et halvt år siden, afdelingsleder Hans Henrik Andersen bød velkommen på kommunens 10. klassecenter, der allerede inden de første engelske verber var blevet bøjet, kunne betegnes som en succes. Målet var, at 30 elever skulle tage det ekstra skoleår på centret.

- Fem er stoppet, og to nye er kommet til, så vi har 45 elever efter det første halve år. Og ifølge skolevejlederen er det utrolig mange, fortæller Hans Henrik Andersen.

Skifte i valgfag

De første fem måneder har været finpudsning og justering af undervisningen, idéerne og metoderne, og der er undervejs flere gange blevet lyttet til elevernes ønsker.

- Det har været et godt og udfordrende efterår. Vi er et lille lærerhold, så vi har haft nemmere ved at omstille os. Og det har været nødvendigt. Vi har elever fra 13 forskellige skoler, og de har forskellige undervisningsniveauer. Så vi har ændret lidt på skemaet og har lavet nye valgfag, siger Hans Henrik Andersen.

Glade elever

I august begyndte skoleåret med en introduktionstur til Langelang.

- Intro-turen er givet godt ud. Vi har ikke haft problemer, selv om vi har haft mange unge samlet. Det er glade elever, som behandler hinanden godt, siger Hans Henrik Andersen, der i næste uge sender eleverne direkte fra vinterferie til terminsprøver.

Intro-turen er givet godt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce