Inspektørstop skaber travlhed


Inspektørstop skaber travlhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der arbejdes på hurtigt at finde en afløser for Hans-Henrik Hansen, der i fredags stoppede som halinspektør

KERTEMINDE: Da Hans-Henrik Hansen i fredags med øjeblikkelig virkning fratrådte stillingen som ledende halinspektør for Kerteminde-hallerne og Langeskov-hallerne, blev der lavet et hul i den organisation, der har blot tre måneders levetid tilbage.

Hullet skal hurtigst muligt stoppes, og det arbejde begyndte kort tid efter, at fratrædelsen blev officiel lidt over middag i fredags.

- Vi har haft møder i fredags, og igen i dag (mandag, red.). Vi kigger på den korte bane efter en løsning for resten af året. Og der kigger vi lige nu på, hvilke ledelsesmuligheder vi har, siger kultur- og fritidschef, Hans Jantzen.

Der ligger enkelte skrivebordsopgaver tilbage efter Hans-Henrik Hansen, der var ansat som ledende halinspektør i Kerteminde i 10 år. Det drejer sig blandt andet om det afsluttende arbejde omkring halbranden i maj 2006

- De sidste ting skal lige på plads. Det drejer sig nogle forsikringsspørgsmål, men vi skal lige have fundet ud af, hvilke løse ender der er, siger Hans Jantzen.

For at dagligdagen kan gå ufortrødent videre i hallerne på Enggade, træder halinspektør i Langeskov, Helge Jeppesen til med hjælp til de praktiske opgaver.

To bliver til én

De tre idrætshaller i Kerteminde Kommune er indtil nytårsskiftet delt op i to organisationer. Munkebo Idrætscenter, der 1. april blev kommunalt, er den ene, mens hallerne i Kerteminde og Langeskov deler organisationsdiagram. Den situation fortsætter året ud. Hans-Henrik Hansens farvel betyder ikke, at Allan Sjørslev, der er den nuværende leder i MIC, tiltræder sin stilling som ledende halinspektør for de tre idrætshaller før tiden.

- De to organisationer holder ved decentraliseringsaftalerne, som løber frem til nytår. Det holder vi ved. Efter nytåret har vi så at gøre med en samlet organisation, siger Hans Jantzen.

Til denne samlede organisation kommer Allan Sjørslev nu til at mangle en daglig leder i Kerteminde. Det bliver der rettet op på inden nytår.

Hans-Henrik Hansen sad indtil sin fratrædelse også med ved bordet under de forhandlinger, der de seneste to uger har været mellem Kerteminde Kommune og Kerteminde Boldklub. Inden jagten på en ny forpagter til cafeteriaet i Kerteminde skal i gang, skal den overordnede aftale om salg af varer i boldklubbens klubhus være helt på plads.

- Vi er ved de sidste detaljer. Det drejer sig om et bilag til forpagtningskontrakten, som der er kommet nogle juridiske kommentarer til, fortæller Hans Jantzen, der sammen med Allan Sjørslev er kommunens repræsentant ved forhandlingerne.

Inspektørstop skaber travlhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce