Se optagelser fra dødsbranden i Kerteminde

En nabo til ejendommen i Kerteminde, der mandag aften var udsat for en voldsom brand, optog starten af branden på sin mobil.
Politiets teknikere er i disse timer i færd med at finkæmme den lejlighed i Mellemleddet, hvor den 57-årige Carlo Gerhart Jakobsen mandag aften omkom under en voldsom brand.

Selv brandårsagen er ikke afdækket endnu, men det ligger nu fast, at ilden opstod i den 57-åriges lejlighed, fortæller Leif Sigvardt, Fyns Politi.

Politiet kan ligeledes afvise, at der ligger en kriminel handling bag branden. Som for eksempel en gerningsmand, der stikker ild på lejligheden for at sløre sporene efter sin kriminelle handling.

Nabo: Jeg så ham på altanen

Marlene Munter, der er nabo til det brændte lejlighedskompleks i Kerteminde, oplevede på tæt hold den tragiske brand, der kostede en 57-årig mand livet.

- Den afdøde havde spor af kulilte og sod i lungerne, så han levede, da branden opstod, siger Leif Sigvardt, der forventer, at brandårsagen er fundet sidst på eftermiddagen.

Beboere har til Stiftstidende fortalt, at der lød nogle kraftige knald eller brag fra lejligheden under branden.

- Det er ikke ualmindeligt ved den slags brande - for eksempel kan det være en sprayflaske, der er eksploderet ved den voldsomme varme, siger Leif Sigvardt.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Brandhærget ejendom klar til sommer

Brandhærget ejendom klar til sommer

Ejendom klar til rejsegilde efter brand

Evakueret boligblok plyndret af tyve

Evakueret boligblok plyndret af tyve