Ildsjæl fra Kerteminde i spil til kæmpehæder

Claus Schmidt Hansen er tidligere blevet hædret på "hjemmebanen" i Kerteminde. Nu er han indstillet til en endnu større pris. Arkivfoto: Kim Rune

Ildsjæl fra Kerteminde i spil til kæmpehæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune: Initiativ med håndbold for børn med nedsat funktionsevne skal hyldes

Kerteminde: Når der lørdag den 20. januar i Odense indbydes til den fynske Sportslørdag med blandt andet uddeling af en lang række priser, har Kerteminde Kommune et bud på, hvem der skal være årets frivillige idrætsleder 2017. Kommunen har indstillet Claus Schmidt Hansen.

Claus Schmidt Hansen har i mere end 15 år været en ildsjæl i BR66 og kunne indstilles "bare" for mange års god og tro tjeneste som bestyrelsesmedlem, træner og dommer, en rigtig ildsjæl. Men i 2017 gjorde han sig ekstra bemærket ved at etablere "de glade unger" i regi af BR66 i Langeskov, et tilbud for børn og unge med nedsat funktionsevne for at spille håndbold, skriver Kerteminde Kommune i sin indstilling.

Claus Schmidt Hansen har ramt plet i et meget efterspurgt område, bevægelse og leg med håndbold som dynamo, målrettet børn og unge med nedsat funktionsevne, hedder det videre.

Muligheden for børn og unge med nedsat funktionsevne at spille håndbold i sin fritid har vist sig at være et højt efterspurgt tilbud, hvilket alene kan måles ud fra antallet af fremmødte, og koblingen mellem "de glade unger" og resten af klubben har været der fra første dag, hvilket kan ses på, der er 20 trænere/hjælpere omkring holdet, og ved, at to af spillerne fra "de glade unger" nu spiller med på et af klubbens "normale" hold, skriver kommunen.

Det er en stor opgave at påtage sig et sådant ansvar med så stor en succes samt at kunne udbygge den, hvilket f.eks. er sket ved at afvikle et stævne med hold fra andre byer. /EXP

Ildsjæl fra Kerteminde i spil til kæmpehæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce