Ikke plads til to golfbaner


Ikke plads til to golfbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: - På grund af alle de henvendelser jeg har fået omkring at anlægge en golfbane i området, er jeg efterhånden blevet overbevist om, at det er et fornuftigt sted at lave en bane, og derfor har jeg henvendt mig til amtet for i første omgang at få svar på, om det kan lade sig gøre at få det med i regionplanen, fortæller godsejer på Hverringe Niels Iuel greve Reventlow, om sin henvendelse til Fyns Amt om at få udlagt 70 hektar omkring Broløkke til en 18 hullers golfbane.

Rettidig omhu

Niels Reventlow tilføjer, at hans anmodning mere er en sondering af mulighederne og at der ikke ligger et færdigt projekt klart.

- Man kan vel sige, at det er rettidig omhu, at jeg søger om at få det med i regionplanen. Nu skal vi først se, om det kan passe ind i planen og dernæst kan der arbejdes konkret med projektet, siger Niels Reventlow, som tilføjer at der endnu ikke er taget kontakt til investorer om planerne.

Det ligger dog fast, at jorden i givet fald ikke skal sælges men lejes ud til projektet.

Han understreger desuden, at han ikke er ude på at spænde ben for Kerteminde Golfklubs planer om sammen med Kerteminde Kommune at anlægge en bane på bakkedragene mellem Kerteminde og Over Kærby, som man håber kan tages i brug i 2007.

- Der bliver i givet fald tale om to uafhængige baner, som jeg håber kan køre parallelt og supplere hinanden. Golfklubbens planer er udtryk for, hvad vi kan lokalt lige nu, mens mit udspil drejer sig om vi på sigt kan skabe en international bane, som kan trække nogle golf-turister til, fortæller Niels Reventlow.

Ikke plads til to

Allan Søndervang, formand for Kerteminde Golfklub, slår fast, at der ikke er plads til to 18-hullers golfbaner i det nordøstfynske.

- Der er hverken medlems- eller indtjeningsgrundlag til to baner. Jeg tror dog også, at Reventlows udspil skal ses som et ønske om at hjælpe processen i gang, da det jo længe så ud til, at der kun ville blive etableret et lille træningsanlæg. Jeg ved, det ligger ham meget på sinde, at der kommer en golfbane her i området, og jeg tror ikke, at han er ude på at skabe konkurrence. Derfor forestiller jeg mig ikke, at han fastholder sin plan, når han ser, at vores projekt realiseres, siger Allan Søndervang.

Ikke plads til to golfbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce