I lånte boliger i et halvt eller helt år

Se billedgalleri
En nabo til ejendommen i Kerteminde, der mandag aften var udsat for en voldsom brand, optog starten af branden på sin mobil.

I lånte boliger i et halvt eller helt år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af tirsdagen blev der sikret midlertidige hjem til beboerne fra 26 brandhærgede lejligheder i Mellemleddet.

Det skete i samarbejde mellem forsikringsselskaber og Kerteminde Kommune, der ved middagstid samlede de berørte til et orienteringsmøde i fælleshuset i Sybergs Have.

- Det forsigtige skøn fra Boligforeningen Grønløkken siger, at der kan gå mellem et halvt og et helt år, inden alle beboere er hjemme igen, fortæller direktør Marianne Rasmussen fra Kerteminde Kommunes Voksenafdeling.

Hun roser medarbejderne i den kommunale borgerservice for en effektiv indsats for at hjælpe de husvilde. Og hun glæder sig over, hvor godt de ramte familier har støttet og hjulpet hinanden efter branden.

I forbindelse med orienteringsmødet sørgede kommunen for middagsmad. Der blev også inviteret på aftenspisning i fælleshuset, hvor man samtidig var klar med rådgivning efter behov.

- Onsdag og torsdag aften vil der også være mulighed for at få støtte. Vi har valgt at afsætte flere aftener, fordi nogle i første omgang måske har brug for rent praktiske oplysninger, men senere har behov for en dybere samtale om tingene, understreger Marianne Rasmussen.

Brandfolk samledes også

De implicerede brandfolk afsatte også tirsdag aften til en fælles snak om branden på Falck-stationen i Kerteminde.

Det oplyser stationsleder Tage Juul Jensen, som er stolt over mandskabets indsats. Og over, at også brandfolk, der havde frivagt, mødte op til tjeneste.

Han glæder sig samtidig over, at de brandmænd, der måtte en tur rundt om sygehuset med symptomer på røgforgiftning og med mindre brandskader i ansigtet, hurtigt kunne udskrives.

I lånte boliger i et halvt eller helt år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce