Hyggepianist ved et tilfælde


Hyggepianist ved et tilfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HYGGEPIANIST: 18-årige Jeppe Ernst blev hyret til job på "Spillet" i aften direkte fra gaden
KERTEMINDE: Kertemindes nye spillested "Spillet" ved Gittes Fiskehus er ved at være klar med et program efter den hektiske start i sidste uge

Programmet ligger endnu ikke helt fast, men det er indtil videre lykkedes at skaffe musikere til det flydende spillested hver aften.

I aften er det 18-årige Jeppe Ernst, Kerteminde, der står for den musikalske underholdning, og han er bogstaveligt talt hentet ind direkte fra gaden.

Faktisk blev han først hyret for et par dage siden, da han sad på en bænk i byen sammen med en kammerat, hvor Birthe Boock, initiativtager til det nye spillested, kom forbi og spurgte om han ville komme forbi og spille i aften.

- Det er vist meningen, at jeg skal spille der tre aftener, men jeg tror, at hun lige vil se, hvordan det går den første aften, fortæller Jeppe Ernst, der vil hygge om aftenens gæster med sit keyboard og klavermusik i den lettere genre.

Interessen for at spille klaver fik han for syv år siden, da familien flyttede ind i huset på Dosseringen.

Før da havde Jeppe Ernst hverken spillet klaver eller noget andet instrument for den sags skyld.

- Da vi flyttede ind her, fulgte der et klaver med huset, og det var sådan det startede, fortæller Jeppe Ernst, der efter sommerferien starter i 3. g på gymnasiet i Nyborg, hvor han går på musik-sproglig linje.

Efter gymnasiet håber han at komme ind på musikkonservatoriet. Derefter er det planen at tage en et-årig komponistuddannelse, og det er primært den klassiske musik, der har Jeppe Ernsts interesse, men han spiller også rock i Nyborg-bandet The Sticks.

- Det er det klassiske, jeg føler mest for, men jeg kan også godt lide at spille rock. I aften er min rolle primært at være hyggepianist, så det bliver lidt afdæmpet hyggemusik, siger Jeppe Ernst, der sætter sig ved keyboardet klokken 22 i aften på "Spillet".

Hyggepianist ved et tilfælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce