Hvor han dog kan ham Henrik Johan


Hvor han dog kan ham Henrik Johan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En folkeskolelærer stilling kan føre til alt. Bare man forlader katederet i tide.

Sådan er det gået Henrik Johan Mohr. Han er blevet Fyens Stiftstidendes lokalredaktør i Kerteminde.

At den journalistiske uddannelse indskrænker sig til at have været meddeler fra Hindsholm til Kjerteminde Avis fremgår stadig tydeligere. Han skulle nok være fortsat med denne bibeskæftigelse mellem rettelse af elevernes hjemmeopgaver.

Nu senest tirsdag har Mohr atter engang beskæftiget sig med min person i Fyens Stiftstidende. Han er simpelhen fuldstændig fikseret af sin hidtil største journalistiske kup: At han i Mostrups Grønne vejviser har set, at mit fornavn er Karlpeter. Han benytter enhver lejlighed til at bruge det - modsat mig, der mener at Peter rækker.

Om Børge Sørensen, John Yde-Madsen og jeg er enige har tydelig fremgået af læserbreve. Så stop nu, Henrik Johan, med at stille spørgsmål: Er I stadig uenige? Vel er vi så.

Nu syntes jeg at Henrik Johan Mohr skal beskæftige sig med noget mere relevant end folks navne. Eller også gennemføre at navne bringes i avisen med hvad dåbsattesten måtte fortælle. Det forslag kan Henrik Johan stille til sin øverste chef Egon Kristensen.

Svar:

Kære Karlpeter Schmidt:

1) Du omtales Karlpeter i spalterne, fordi det er dit navn. Også for at undgå personforveksling med din halvnavnebroder, Peter Schmidt, sådan som det tidligere er sket.

2) Nej, jeg spørger ikke, om I er uenige - det kan selv jeg godt fornemme. Jeg har spurgt, hvorfor du i den grad fører en kampagne mod John Yde og Børge Sørensen - det har mine læsere også undret sig over.

3) Du har helt ret - jeg har en fortid som skolelærer. Og mine 10 års omgang med skolebørn har givet mig en pædagogisk ballast, som jeg har megen glæde af i mit nuværende job - som for eksempel i denne situation.

Med venlig hilsen

Henrik Johan Mohr

Hvor han dog kan ham Henrik Johan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce