Hvor bliver den gode dialog af?


Hvor bliver den gode dialog af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle parter i den omdiskuterede udstykningssag efterlyser dialog, men især borgergruppen synes, at borgmesteren reelt bidrager alt for lidt til "den gode dialog", som han selv efterlyste.

Kære borgmester: Først har du sammen med byrådet lagt lokalplanen for bebyggelsen af "Culotten" ud som "det nødvendige udgangspunkt", altså kun i egenskab af et forslag. Dette skete på byrådsmødet i juni, kun to dage før borgermødet skulle finde sted.

Lokalplanen blev lagt ud på trods af en skriftlig anmodning om, at netop dette punkt skulle tages af dagsorden. Du har også været klar over, at protestaktionen har været i gang og at der på dette tidspunkt var samlet 389 gyldige underskrifter imod bygge-planer på "Culotten" og "Filet'en".

I TV2/Fyn har du udtalt, at "vi i byrådet er valgt til at træffe de vanskellige beslutninger", men vil I høre efter, hvad folk siger, når de forsøger at bibringe til at gøre beslutningerne mindre vanskelige og mere rigtige, set fra en stor del borgernes synsvinkel?

På borgermødet den 10. juni har du undgået dialogen ved at sætte spørgsmålstegn ved underskrifternes lødighed, inspireret af Marianne Høj (S). Vi fik ikke mulighed for at svare på beskyldningerne, da dirigenten erklærede diskussionen for afsluttet før vi nåede at komme til genmæle. På borgermødet har du fået i alt 614 gyldige underskrifter overrakt.

Den 28 juni har du yderligere fået 328 gyldige underskrifter, altså nu i alt 942. De 935 er fra vælgere i Munkebo Kommune. Vi nåede i alt at spørge godt 1000 (1070) vælgere - mere end en fjerdedel af samtlige cirka 4200 myndige vælgere i Munkebo. I alt er så stor en procentdel som 88 for en bevarelse af områderne.

Hvad med dialogen og dine 935 vælgernes forventninger? De er alle sammen både imod den planlagte bebyggelse og for budskabet: "Bevar Munkebo smukt".

Du venter vel ikke med dialogen, til høringsperioden er forbi den 17. august? I så fald ville der være tale om en skueproces og ikke den dialog med borgerne, som både du og vi efterlyser.

Det kan vi ikke tro - om end vi er en kende ængstelig - sporerne skræmmer indtil videre.

Hvor bliver den gode dialog af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce