Great Northern giver mulighed for, at du kan byde på at blive den første til at spille på banen.

Kerteminde: Der er netop åbnet for, at du kan blive den første, som prøver de splinternye faciliteter på Great Northern, når det nye golfresort slår dørene op 8. juli.

Great Northern har givet mulighed for, at du kan byde på at være den første til at slå til en golfbold på Great Northern.

- Vi tænkte, at der måske var en hel række folk, som gerne vil være den første til at skyde. Det er jo altid sjovt at være den første til noget. Og så går pengene jo til et godt formål, nemlig vores juniorafdeling, siger administrerende direktør på Great Northern, Søren Vadmand.

Tilbuddet, du kan byde på, er vurderet til 16.400 kroner. I skrivende stund er højeste bud på 10.000 kroner.

Udover at være den første på banen får du morgenmad, frokost, tre-retters menu på Restaurant EAT med vinmenu og meget mere. Arrangementer foregår over to dage - fra lørdag 8. juli og 9. juli. Prisen dækker over dig selv og tre ledsagere.

- Vi har ikke reklameret med tilbuddet udover på vores hjemmeside, og det er jo, fordi vi her i opstartsfasen gerne vil være lidt hemmelige og mystiske. Forstået på en positiv måde, selvfølgelig, siger Søren Vadmand.

Men den strategi er kun her i begyndelsen, indtil Great Northern for alvor åbner. Direktøren forklarer, at de derefter regner med, at reklame for virksomheden vil løbe fra mund til mund.

- Vi vil jo gerne have, at vores spillere fortæller til deres venner og bekendte, at de har haft en fantastisk oplevelse og har oplevet god service. Så på den måde, kan vi komme rundt i landet.

Ideen til at sætte den første tee-tid i en budrunde, var en af Søren Vadmands medarbejderes idé.

- Man skal jo altid lytte til gode forslag. Så det gjorde vi, siger Søren Vadmand.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Ulykke på Great Northern: Tysk firma skal straks rette op

Ulykke på Great Northern: Tysk firma skal straks rette op

Ulykke på golf-byggeplads: 35-årig mand er lagt i kunstig koma

Ulykke på golf-byggeplads: 35-årig mand er lagt i kunstig koma

Golfdirektør efter ulykke: - Vi er rigtig kede af det

Golfdirektør efter ulykke: - Vi er rigtig kede af det