Hvem snyder?: På jagt efter sortseerne

Lars Jørgensen er bevæbnet med en lille værktøjskasse og en liste med navne og adresser, når han går på jagt efter sortseere. Foto: Robert Wengler.
Foto: Robert Wengler

Hvem snyder?: På jagt efter sortseerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Antenneforening har indledt en systematisk jagt på tv-snydere.

Foreningen har cirka 2700 medlemmer, men cirka 3000 tilslutninger, og derfor er kasserer Lars Jørgensen og teknikere fra stofa i gang med at opstøve, hvor der enten slet ikke bliver betalt, eller hvor der bliver betalt for mindre tv, end de kanaler, der reelt kan ses.

Jagten foregår ved rent fysisk at skrue dækslet af tilslutningskasserne og tjekke, om der er de pakkefiltre på kablerne, som der skal være, hvis ejendommen betaler for en af de mindre pakker. Hvis ejendommen slet ikke er medlem, men koblet på alligevel, så bliver den koblet fra.

Lars Jørgensen og service-teknikeren fra stofa har i den forgange uge fundet flere sortseere i en ejendom, hvor ingen af lejerne var medlemmer af antenneforeningen.

- De blev koblet fra, og så har jeg skrevet til dem og bedt dem om at få bragt forholdene i orden, siger Lars Jørgensen.

Dyre pakker

Priserne på tv er dyre - den store pakke med alle kanaler koster 6000 kroner om året, den mellemste 3300 kroner, mens den mindste står i cirka1400 kroner.

- Det er jo penge, både antenneforeningen og udbyderne af kanalerne bliver snydt for - og i sidste ende er det alle de andre medlemmer. For udgiften til at drive foreningen kunne jo fordeles på flere, siger Lars Jørgensen.

Sortseer-kampagnen går for alvor i gang den 1. november.

Læs mere i Fyens Stiftstidende søndag.

Hvem snyder?: På jagt efter sortseerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce