Hvad hænderne fortæller

Håndlæsning sker ikke kun i håndfladen. Ifølge Alberthe Hansen kan hun på håndryggen blandt andet læse, hvilke karaktertræk personen indeholder. Hun er ved at uddanne sig til håndlæser og har på opslag i dagligvare-forretninger efterlyst forsøgspersoner. Indtil videre har ni meldt sig. FOTO:JØRGEN HANSEN

Hvad hænderne fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIROMANTI: Alberthe tilbyder gratis håndlæsning i hjemmet i Langeskov

LANGESKOV: - Jeg kan se en skålform, som fortæller mig, at du er pædagogisk, plejende, gavmild og gerne gør tjenester. Samtidigt kan jeg se en rektangel på tværs. Den fortæller, at du er impulsiv, at du kan holde mange bolde i luften på samme tid og sjældent oplever stress, fortæller Alberthe "Calina" Hansen, mens hun studerer håndryggen på min venstre hånd.

Hun er ved at uddanne sig til kiromantiker eller håndlæser og tilbyder gratis konsultationer i hjemmet i Langeskov som led i sin uddannelse.

- Det kræver træning, træning og atter træning at blive god til at læse i hænder og derfor har jeg brug for nogle at øve mig på udover familie og venner, fortæller Alberthe Hansen, der har taget Calina som sit håndlæsernavn.

Sådan et skal man nemlig helst have som kiromantiker og navnet skal helst ende på A.

Af samme grund har Alberthes mor, som også er ved at uddanne sig til håndlæser, valgt at beholde sit borgerlige navn Sonja Larsen.

Uddannelse til 25.000

Mor og datter uddanner sig sammen hos håndaflæseren Tahoma i Jylland, som de besøger en gang om måneden.

Uddannelsen varer halvandet år og koster 25.000 kroner. Udlærte håndlæsere tager mellem 400 og 1000 kroner for en konsultation, men hverken mor eller datter regner med at slå sig ned som professionelle håndlæsere, når eksamensbeviset er i hus.

- Jeg er pædagog, og det regner jeg med at fortsætte med, men jeg vil da nok bruge det sideløbende med mit almindelige arbejde, fortæller Alberthe Hansen, der indtil videre har ni "kunder", som hun øver sig på, og som har reageret på de sedler, hun har hængt op i daglivarebutikkerne i Langeskov og i Rosengårdscentret.

Efterhånden som Alberthe Hansen kommer længere i uddannelsen vil hun tilbyde sine kunder at komme tilbage og få mere at vide.

- Det er helt gratis og jeg gør det på den måde for at give noget tilbage de mennesker, som hjælper mig, mens jeg uddanner mig, fortæller Alberthe Hansen, der både kigger på håndryggen, fingrene og håndfladen for at danne sig et billede af personen overfor hende.

Kan se "grimme" ting

- Man kan dels se ind i fremtiden gennem håndaflæsning, men man kan også se, hvilke grundlæggende karaktertræk personen har og hvilke emner vedkommende "arbejder" med på det personlige plan, fortæller Alberthe Hansen, som tilføjer, at hun også fortæller, hvis hun ser ubehalige ting i personens hænder.

- Man kan godt se "grimme" ting i hænderne, og gør man det, skal man fortælle det til personen. Det er jo ikke op til mig at vurdere, om det er skidt eller dårligt, fortæller Alberthe Hansen, som understreger, at hun ikke diskuterer sine "kunder" med andre.

- Som kiromantiker har man tavshedspligt og jeg fortæller ikke til andre, hvad jeg ser, fortæller Alberthe Hansen, som gerne tager imod flere forsøgspersoner.

Interesserede kan henvende sig til Alberthe Hansen på telefon 66 10 73 20 eller 21 78 78 66.

Hvad hænderne fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce