Huller i vejen: Der skal graves i Toften

Jørgen Hansen, Team-leder ved Park og Vej, håber, at hans mandskab kan komme til at grave i Toften i løbet af et par uger. Arkivfoto

Huller i vejen: Der skal graves i Toften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedebølgen, der gjorde asfalten blød, har afsløret noget, der formentlig er et sammenbrudt rør i Toften. Der skal graves om et par uger.

Munkebo: Man skal lige se sig for, når man cykler på Toften i Munkebo, for der er et hul eller to i asfalten.

Det ene er lige ved en vejkloak cirka ud for, hvor Frede Nielsen bor, og han er ked af det hul.

- Jeg har været ved kommunen et par gange i løbet af de sidste to-tre måneder for at gøre dem opmærksom på det, men endnu er der ikke sket noget, beklager han.

- Så jeg har taget en pæl, der stod på den anden side af vejen og sat den ved hullet, så man er advaret. Det er jo ofte de helt små cyklister, der kører inderst, og jeg vil ikke stå i mit køkkenvindue og se et barn styrte i det hul.

Jørgen Hansen, team-leder i Park og Vej, bekræfter, at den er gal på Toften.

- Alt tyder på, at det er et rør, der er brudt sammen ved kloakken. Når så asfalten bliver blød, som den er blevet det under se seneste hedebølger, så skrider det, forklarer han.

- Men jeg vil nu ikke kalde det et hul, for der er fortsat asfalt på, jeg vil snarere kalde det en lunke. Og heldigvis er det i "op-af-bakke"siden, så der er ikke alt for meget fart på cyklen.

Park og Vej har lige som så mange andre arbejdspladser været ferieramt, men nu er de oppe i fart igen, og Jørgen Hansen regner med, at hans folk kan komme i gang med at grave i vejen i løbet af et par uger.

Huller i vejen: Der skal graves i Toften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce