Hotelpar om brosten i renæssancehavn: Snart sæson for sårede turister

På Tornøes Hotel må de jævnligt gå til hånde når nogen er styrtet på cykel eller gåben på den ujævne renæssancehavn med de næsten usynlige kantsten. Arkivfoto

Hotelpar om brosten i renæssancehavn: Snart sæson for sårede turister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Indehaverne af Tornøes Hotel, Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, glæder sig over, at politikerne har lovet senest til næste år at gøre noget ved brostenene på Renæssancehavnen:
  • - Fodgængere og cyklister falder på stribe.

Kerteminde: Mange har klaget over brostene i Renæssancehavnen og været kede af dem. Men ikke ret mange er så kede af dem som parret, der driver Tornøes Hotel, der ligger lige midt i den brostensbelagte herlighed.

De - eller rettere deres gæster - er så plagede af støjen, at de sidste år tilbød kommunen at låne den pengene til at få gjort noget ved de ikke særligt elskede brosten. Et tilbud, kommunen ikke tog imod.

- Nu glæder vi os bare over, at politikerne har lovet, at de i 2018 eller senest i 2019 gør noget ved det, siger Morten Birkerod.

- Det er så ærgerlig, at mange gæster, når vi står og tjekker dem ud, slutter med en bemærkning om, at nu bør vi snart få gjort noget ved den larm, tilføjer Charlotte Birkerod.

Hotellet forsøger at kompensere for støjen ved at lægge øreproppper på sengebordene, og det er gæsterne glade for, forsikrer Charlotte Frandsen.

- Men det er jo ikke bare for vores egen skyld, at vi helst vil sende gæsterne ud af byen igen med en god oplevelse, så de vender tilbage en anden gang - det er jo til gavn for hele byen. Og det er noget skidt, hvis folk tager afsted med en oplevelse af, at der er hyggelig i Kerteminde, hvis det ikke var for al den støj.

Falder på stribe

- Og det er ikke bare støjen. Det er også trafiksikkerheden - eller rettere den manglende trafiksikkerhed, understreger Charlotte Frandsen.

- Nu kommer foråret - forhåbentlig - og så starter sæsonen for sårede fodgængere og cyklister, for de falder altså på stribe herude. Vi har ofte nogle siddende på stolene ude foran, der lige skal komme sig efter at være faldet med eller uden cykel. Til alt held er der endnu ingen, der er faldet ud på kørebanen og er blevet kørt over - endnu.

Morten Birkerod kan tilføje, at han næsten dagligt samler et eller andet stort eller småt op, som er rystet/faldet af en bil eller en trailer.

Hotelpar om brosten i renæssancehavn: Snart sæson for sårede turister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce