Martofte: Marie Holm Lauridsen er kendt fra TV2-dokumenteren "Glaspigen med jernviljen."

Den 25. januar kan du møde hende i Holmens Hus i Martofte klokken 19.30. Her vil hun fortælle om sygdom, livsglæde og om at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Marie Holm Lauridsen er født med en sjælden form for knogleskørhed. Hendes knogler brækker lige så let som glas, og blot et fald fra kørestolen kan tage livet af hende.

Marie Holm Lauridsen har oplevet at brække en arm, et ben og andre knogler mellem 500 og 1000 gange - ingen kender faktisk det præcise tal. Hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen. Alligevel har hun en positiv tilgang til livet.

Foredraget er arrangeret af Martofte Beboerforening og Dalby-Stubberup menighedsråd.

Inden foredraget er der fællesspisning klokken 18 i Holmens Hus. Her er det nødvendigt at forhåndstilmelde sig. Det skal ske til Bente Kragebæer på telefon 40 21 85 54 eller mail b.m.s.k@mail.dk. Du skal give lyd senest 18. januar. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.