Hofjægermester politianmeldt for at slå cyklist med hundesnor

Godsejer Rudolf Iuel driver godset Lundsgaard ved Kerteminde.

Hofjægermester politianmeldt for at slå cyklist med hundesnor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bent Salomonsen fra Munkebo har politianmeldt godsejer Rudolf Iuel for at slå ham med en hundesnor. Rudolf Iuel afviser, at han skulle have slået Bent Salomonsen.

Kerteminde: Godsejer Rudolf Iuel blev søndag anmeldt til politiet for at have slået en cykelrytter , der cyklede i hans skov, med en hundesnor.

- Jeg er meget chokeret og temmelig rasende, fortæller Bent Salomonsen fra Munkebo, der siger, at godsejeren under en cykeltur søndag slog ham med en hundesnor.

Bent Salomonsen blev så påvirket af mødet med godsejeren, at han ud over at anmelde Rudolf Iuel til politiet har lagt en video op på Youtube, hvor han fortæller om mødet med godsejeren i skoven.

Godsejer Rudolf Iuel afviser fuldstændig, at han skulle have slået Bent Salomonsen med en hundesnor.

- Det har jeg aldrig gjort. Jeg går ikke rundt og slår folk med en hundesnor. Det er fuldstændig absurd, siger godsejeren.

Vi lever ikke i slavetiden

Ifølge Bent Salomonsen opstod hele bataljen, da han søndag var ude og cykle i Lundsgaard Skoven på en lige grusvej mellem det der populært kaldes anden og tredje skoven. På et langt, fladt stykke grusvej med godt udsyn møder han godsejer Rudolf Iuel, der er ude og spadsere med sin kone og hund.

- Jeg kører ikke ret stærkt. Jeg har kørt cirka 25 kilometer i timen på det tidspunkt, forklarer Bent Salomonsen, der havde sin cykelcomputer tændt under cykelturen.

- Da jeg er cirka 100 meter fra ham, står han og vifter med armene, og da jeg kommer tættere på, råber han, at jeg skal tage farten af, siger Bent Salomonsen, der sænker farten.

- Lige i det jeg kører forbi ham, svinger han hundesnoren, så den rammer mig på ryggen og enden af snoren rammer mig på brystet, siger Bent Salomonsen.

- Jeg får et chok og bremser op. Så vender jeg cyklen rundt og kører tilbage til ham og spørger, hvad pokker han har gang i.

- Jeg siger, at jeg kører ikke ret hurtigt, og selvom han har set mig på 500 meters afstand, så vælger han alligevel at stå midt ude på vejen.

- Så spørger han mig, om jeg ikke ved, hvem han er. Jeg ved godt, hvem han er, men det berettiger ham ikke til at slå, siger Bent Salomonsen, der tager sin cykel og kører videre.

Bent Salomonsen er efter eget udsagn så chokeret over godsejerens opførsel, at han har meldt sagen til politiet.

- Politiet sagde, at hans opførsel var fuldstændig uhørt. Det hører absolut ikke nogen steder henne, så de vil sætte en efterforsker på sagen.

- Jeg håber, at manden kommer til fornuft og fremover vil opføre sig ordentligt over for dem, der går i skoven, og han får en lærestreg over hans dårlige opførsel. Vi lever ikke i slavetiden, hvor han kunne piske folk.

Usande beskyldninger

Godsejer Rudolf Iuel har en noget anden opfattelse af, hvad der skete i søndags.

- Min kone og jeg er ude og gå en tur, og da vi går mellem anden- og tredje-skoven, kommer der en cykelrytter kørende mod os med hovedet nede ved fordækket, hvor du kun kan se hjelmen.

- Da han er cirka 10 meter fra os, råber jeg til ham, at han skal sætte farten ned og kigge op. Han kigger op, og så styrer han lige mellem vejkanten og mig. Og idet han passerer mig, råber han: "Så flyt dig dog, din idiot", og klemmer sig igennem.

- Så stopper han - hopper af cyklen og skriger, at jeg har slået ham med hundesnoren. At jeg er fuldstændig gal i låget, og jeg er en bøsserøv.

- Jeg forklarer ham stille og roligt, at han er på besøg hos os, at skoven ikke nogen racerbane.

- Han bliver ved med at råbe og skrige ad mig. Så på et eller andet tidspunkt piller jeg telefonen op og siger: "Nu tager jeg et billede af dig". Så slår han ud efter mig og rammer telefonen.

- Det ender med, at han skriger bøsserøv efter mig en gang til og hopper op på cyklen.

- Så siger jeg til ham: Ved du, hvem jeg er? Du er på besøg hos os, og du må gerne opføre dig ordentligt, siger Rudolf Iuel, der mener, at Bent Salomonsens Youtube-video, der i øjeblikket deles på Facebook, er grov fordrejning af sagens fakta.

- Jeg føler mig hængt ud for noget, jeg ikke har gjort. Når han lægger sådan en video op, så kommer den til at poppe op hele tiden, og det har ikke rod i noget som helst, siger Rudolf Iuel.

Hofjægermester politianmeldt for at slå cyklist med hundesnor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce