Hørt over hækken


Hørt over hækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Ejvind Høyer Nielsen (K) har klogeligt - vejret taget i betragtning - ikke været på ferie endnu.

Det har til gengæld det meste af rådhuset, så der har været god tid til at få noget fra hånden inden hverdagen med indgående post, dagsordener og møder melder sig igen.

- Der har ikke været nogen post, næsten ingen medarbejdere og heller ingen politikere, så jeg har nydt det, lyder det fra Langeskovs borgmester.

Når Kerteminde Stadion på tirsdag lægger græs til kampen mellem West Bromwich Albion og FC Midtjylland, vil WBA-spilleren Martin Albrecthsen blive fulgt med særlig interesse fra tilskuerpladserne.

Den tidligere FCK-spillers bedsteforældre er nemlig på ferie på Sydfyn og melder sig klar til at støtte barnebarnet fra sidelinjen.

Herreekviperingshandler Jørn Tvedskov får lidt mere fritid fremover. Han er nemlig lefter 30 års tro tjeneste trådt ud af bestyrelserne i Kjerteminde Avis og Trykcentralen. Jørn Tvedskov forbliver dog i bestyrelsen i Bog & Idé og i Kjerteminde Avis' fondsbestyrelse.

Jørn Tvedskov sidder også i menighedsrådet og er tillige formand for museumsforeningen.

Trøndur Blåsvær er også udtrådt af Kjerteminde Avis' bestyrelse - i stedet indtræder Bent Nielsen og Henrik Bøttcher.

Erling Bott, Skrækkenborg, kommer i fjernsynet i eftermiddag klokken 16, hvor han medvirker i DR 1's dokumentarprogram "Den Heldige Bøddel".

Programmet handler om den såkaldte "Bombemanden fra Gladsaxe", som huserede sidst i 1980'erne. Dengang var Erling Bott chef for Kriminalteknisk Afdeling i København og var stærkt involveret i efterforskningen.

Programmet genudsendes på trosdag klokken 13.

Kertemindes sherif, Finn Nielsen, har tilsyneladende endnu ikek fundet kadancen, selv om han i nogen tid har cyklet mellem hjemmet i Langeskov og politistationen i Kerteminde.

Ifølge sladderspaltens pålidelige kilder holdt sheriffen forleden på cykel og ventede for rødt ved lyskrydset ved Langebro, da en yngre cyklist kækt smuttede udenom ordensmagten og spurtede for rødt over krydset og over Langebro.

Finn Nielsen nåede end ikke at få foden op til pedalen, før en anden cyklist overhalede ham indenom på fortovet og forsvandt ad Fiskergade.

Inden sheriffen fik tråd i sin tunge, sorte herrecykel var begge trafiksyndere over alle bjerge.

Hørt over hækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce